Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapowiedź SizeCraft [WL-OFF][Premium OFF][40slotów][2 Światy][Dedyk]

Ltgray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext605013369.png

Serwer posiada 40 slotów stoi na dedyku więc w każdej chwili mogę powiększyć lecz wszystko zależy od was.

cooltext605017560.png

Był sobie 2012-12-24 rok bieguny odwróciły się i świat został podzielony na 2 światy. W 1 świecie wszystko jest nowoczesne 21 wiek sklepy baseny wiele ciekawych budowli. W 2 mieście żyje się inaczej ponieważ ludzie którzy tam mieszkają żyją w wieku 19 świecie którym nie ma nowoczesnych budowli jeszcze, sklepy są lecz nie wszystko w nim można sprzedać muszą się przedostawać do lepszego świata by sprzedać diamenty na przykład. Między 2 światami nie ma żadnej granicy są one zrobione na 1 świecie między nimi toczą się wojny ponieważ ludzie żyjący w 19 wieku próbują się dostać do lepszego świata lecz nie jest to takie łatwe jak się wydaje. Co tydzień w sobotę odbywane są wojny na koloseum które znajduje się między 2 światami.

cooltext605023992.png

H@ -Ltgray

Techniczny Admin -Poszukiwany

Admin -Engineer

Admin -Poszukiwany

Admin -Poszukiwany

Budowniczy -Poszukiwany

Budowniczy -Poszukiwany

cooltext605025953.png

Vip- Darmowa działka+unikalna ranga+15.000 zł w grze.

SuperVip-Specialna działka+unikalna ranga+30.000 w grze+tworzenie prywatnych warpów+tworzenie sklepów na swojej działce.

Donator-Specjalna działka (Bardzo duża) 50.000 zł w grze+tworzenie warpów+tworzenie sklepów na swojej działce+tworzenie 5 sklepów w mieście (specjalny budynek)+unikalna ranga+teleportowanie graczy za ich zgodą.

Koszty:

VIp-11zł sms

SuperVip-23zł sms

Donator-50zł przelew

cooltext605029629.png

Koszt działki: Zostanie podane przed startem serwera.

cooltext605030175.png

Start serwera nastąpi gdy znajdziemy Technicznego Admina +resztę administracji. Proszę nie pisać podanie o admina/budowaniczego ponieważ pierw potrzeba technicznego admina.

IP: Podam przy starcie.

Przepraszamy wszystkich że nie wyszło nam wcześniej to nie była całkowita nasza wina. Myślę że dacie nam jeszcze 1 szanse:)

Pozdrawiam Administracja SizeCraft.

Opublikowano
Start serwera nastąpi gdy znajdziemy Technicznego Admina +resztę administracji. Proszę nie pisać podanie o admina/budowaniczego ponieważ pierw potrzeba technicznego admina.

Pierw to ty się naucz czytać.

Opublikowano

Gdzie mozna podanie na admina lub budowniczego wyslac.

Chcialbym dawac cuby i budowac rozne rzeczy.

A co ma robic techniczny admin?

Opublikowano

Moja kasa poszła w Łeb?

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Ten temat jest dalej aktywny, proszę albo napisać tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/377763-poszukujezostane-administratorem-moderatorem-serwera/

albo pisać już do właściciela serwera na gg.

Opublikowano

Kiedy serwer wystartuje?? Mam nadzieje ze wypali ;]

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

Opublikowano

Powiem wam coś... Nienawidzę takich tematów (ZAPOWIEDŹ) Jezu to są publikacje serwera! Nie zapowiedzi! Jak będzie serwer to go zareklamujcie!

Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...