Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot-Łatwa instalacja, mało wykrywalny :)

So2INTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka na forum jestem od niedawna i mam prośbę poszukuje dobrego bota do Dark Orbit. :)

Bot musi być łatwy w instalacji mało wykrywalny, darmowy i po polsku coś takiego ja IBot albo KBot (KBot IBot są płatne) prosze o szybkom odpowiedź bo wykożystałem licencje na KBot, IBot i nie mam bota :(

Opublikowano

Ja polecam PBDO-Bot ^_^ , nie jest może po polsku ale chyba w jakimś stopniu umiesz angielski :)

Jak chcesz go mieć to poszukaj w dziale tutoriale tutka jak go zdobyć, chyba napisał go NoobKiller.

Ja sam go używam, jest mało wykrywalny i wydajny.

Opublikowano

Potwierdzam, bot świetny i mało wykrywalny. Do jego obsługi potrzebujesz znać jedynie 1 wyraz: start :D

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Potwierdzam, bot świetny i mało wykrywalny. Do jego obsługi potrzebujesz znać jedynie 1 wyraz: start :D

No START w PBDO-BOT to trochę za mało :P bo trzeba jeszcze podpiąć taska, którego albo trzeba napisać samemu (i to jest najlepsze rozwiązanie), albo pobrać gotowca z oficjalnego forum.

Obsługa Kbot i Ibot jest łatwiejsza, ale za to są płatne.

Szukasz darmowego, pasuje tu tylko Biobot, ale z wykrywalnością to różnie wygląda, a z obsługą to jest też całkiem łatwy.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/464255-informacja-faq-czyli-zanim-napiszesz-bezsensowny-temat/

Szukam programu lepszego od photoshopa, po Polsku i darmowy, najlepiej prosty w obsłudze.

Radzę zacząć poszukiwania od działu Tutoriale, przeczytania FAQ i regulaminów.

Brak prefixu + odpowiedź znajduje się w FAQ.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...