Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem BF3 nie wiem jak uruchomić

Damisk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż jak w temacie kupiłem sobie w media pełną wersję BF3. OK mam płyty i chce zainstalować no ok dawaj instaluje i pierwsza niespodzianka trzeba ściągnąć prze origin to ściagamy. Potem próbuje odpalić przenosi mnie na jakąś stronę próbuję przez stronę to każe wyszukać serwa to ok wyszukujemy serwa, znalazłem jakiegoś serwa wbijam i........... znowu trzeba coś pobierac ok jak mus to mus pobieramy. Potem piszę że żęby grać to tzreba jakiegoś PunkBustera no szlag może człowieka trafić no ale dawaj ściagamy , gdy myślę że już będzie wszystko ładnie happy to................ błąd aplikacji-pokaż więcej-appcrash myślałem ze mnie krew zaleje no ale ok poszperałęm w sieci- usuń TM za nazwą to ok usuwamy po usunięciu Tm z nazwy piszę że muszę znowu pobierać. Jeżeli ktoś pomoże to nagrodzę limitem lików.

a19e687519dfeca0.png?1329592601017

2ex8xhv.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam problem ale mam tak że jak zainstalowałem ten program to odrazu instalowałem BF3. Gdy zrobiła mi się aktualizacja to przenosi mnie na jakąś stronę. Nie wiem co zrobić. Mam orginałke nowy komputer dzisiaj dostałem parametry mogę napisał Win7 64 bit.

Opublikowano

Znalazłem małe rozwiązanie jak chcesz grać bez multi to musisz na orgin przejść w tryb offline a jak chcesz na multi to musisz pisać do supportu o nowy klucz bo jak na orginie wpisałem wiek mniejszy od 19 to twoje konto jest zablokowane. Mam to samo i nie gadaj z nimi na czacie chyba że masz paragon to wtedy możesz spróbować. Jedynie co to dzwon do nich najlepiej o 9 i proś o nowego CD-KEY. A jak nie to spróbuj inaczej.

//nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

xamizo

• 2 lata później...
Opublikowano

Pobierasz takie pluginy z origin potem go kurwa przeciągasz z 2 stron i wkladasz do takiego gówna  działa pięknie.

Smacznego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...