Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]SkyCraft [RP][Dedyk][BEZ WL] REAKTYWACJA

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obrazdf.png

Szukasz serwera z doskonale dobranym teamem, wieloma

pluginami oraz takiego na którym się nie zawiedziesz? Już teraz możesz zaczac swietnie się bawić w wiecie SkyCraft!

Wystarczy, że dasz się oprowadzić po bajce jaka jest Nasz serwer.

(...) Wyruszaamy...

adresip.png

IP serwera - 46.4.121.147:25660

teamdz.png

Własciciel: xInkwizytor,Eskadra

Admin #1: brak

Admin #2: jest ich 2

screenshotyw.png

Screenshooty - (kliknij)

dodatkoweinfo.png

super serwer minecraft

logovyi.png

48502275.png

96033729.png

Strony oraz forum nie mamy. jest jedynie kontakt poprzez gadu gadu

teamxv.png

41577513.png

pluginy.png

1.FalseBookCart

2.CraftBookCommon

3.HeroChat

4.FalseBookExtra

5.PvPToggle

6.FalseBookIC

7.CraftBookMechanisms

8.Regions

9.ComandBook

10.Warpz0r

11.FalseBookChat

12.NoCheat

13.FalseBookCore

14.AntiXRay

15.NSCommand

16.AuthMe

17.Permissions

18.ColoredSigns

19.IPget

20.CraftBookVehicles

21.iChat

22.SimpleReserve

23.RegionMarket

24.WorldGuard

25.MineBackup

26.AutoKick

27.MagicCarpet

28.PermissionsSql

29.WorldEdit

30.AutoMessage

31.Cleaner

32.iConomy

33.InvClear

34.FalseBookBlock

35.KiwiAdmin

36.FoundDiamonds

37.godPowers

38.Reservations

39.HelpPages

40.AutoSave

41.nChat

42.CraftBookCircuits

43.Stats

44.FirstLastSeen

45.ChestShop

46.MobArena

47.Jobs

48.LWC

nawesolo.png

U nas najlepsza zabawa !

41598838.jpg

Koloseum

pvpd.png

Posąg Kostki Rubika

eubik.png

Kopalnia

kopalnia.png

Las

lasx.png

Skin xInkwizytora oraz Eskadry

xInkwizytor zielony , Eskadra czerwony

skinyu.png

Posąg TnT

tntn.png

Mały zamek

zameka.png

Wieza

wiez.png

zapraszamyd.png

Opublikowano

Jest nowa administracja SkyCrafta , nie wiem czy starzy administratorzy u nas grają. a co do tego vipa jak zapłacisz to damy ;)

Opublikowano

Serwer jest prawie ciągle full więc 1.1.2011 będzie slotów między 30 a 50 ; ) Pozdrawiamy Administracja SkyCraft

Opublikowano

zajebista administracja nie ma co.. siedzialem w chuj czasu by szukac diaxow po czym zrobilem sobie eq itp i zostalo mi kilka to chcialem ludzia rozdac na spawnie a w zamian dostalem co ? Czyszczenie eq :) Administracja jest naprawde zajebista.. nie ma co.. niepolecam diaxów nikomu dawac bo wam eq wyczyszczą ;)

Opublikowano

zajebista administracja nie ma co.. siedzialem w chuj czasu by szukac diaxow po czym zrobilem sobie eq itp i zostalo mi kilka to chcialem ludzia rozdac na spawnie a w zamian dostalem co ? Czyszczenie eq :) Administracja jest naprawde zajebista.. nie ma co.. niepolecam diaxów nikomu dawac bo wam eq wyczyszczą ;)

Od siebie napiszę tyle - jesteś żałosnym dzieciakiem, które na siłę zmyśla by oczernić społeczność i administrację tego serwera. To co napisać to są Twoje bzdury i wątpię, by ktoś w nie uwierzył. Na start proponuję Ci pisanie poprawnie po polsku (jeżeli chodzisz na lekcje polskiego jak się oderwiesz od wirtualnego życia przed komputerem). Następnie proponuję zaprzestanie używania wulgaryzmów (chyba, że to u Ciebie w domu rzecz normalna, że tak na Ciebie wołają, nie wnikam). Następnie przejdźmy do pisania wszystkich faktów, a nie tylko tych wygodnych dla Ciebie. O co mi chodzi? Chwaliłeś się, że od samego rana siedzisz na minecrafcie i szukasz diamentów. Ok, nikt się nie doczepił. Potem nagle coś Ci strzeliło do łba i zacząłeś pisać "Rozdaję diamenty, chodźcie na spawn" i tak napisałeś około 40 razy w ciągu minuty, więc jest to czysty spam i administrator zwrócił Ci uwagę. Reakcja z Twojej strony? Zacząłeś coś odpyskowywać, przez co straciłeś TYLKO eq, które mógłbyś odzyskać GDYBYŚ przeprosił. Przeprosiłeś? NIEEEEEE, bo po co. Zacząłeś grozić, że pogrążysz ten serwer pisząc tutaj swojego żałosnego posta. Odejdź od komputera i wróć do rzeczywistości, bo brak świeżego powietrza tak Ci namieszał w tym pustym, dziecinnym i neostradowym łebku, że sam nie wiesz co robisz. :)

Pozdrawiam, Kokos.

Opublikowano

Jest konkurs trwa do niedzieli !! na najlepszego pixelarta

1miejsce ranga VIP na miesiąć

2miejsce ranga VIP na 2tygodnie

3miejsce ranga VIP na tydzien !

ZAPRASZAMY DO GRANIA

Opublikowano

gówniany serwer administracji prawie nie ma a jak są to wszystkich obrażają ....

działki mi nie chcieli dać i jeszcze pisali ze zabijam jakiś graczy.... ale pvp jest włączone no bez jaj

laggi.....

i wyłączanie serwera

nie polecam

Opublikowano

Lagi ? kup sobie nowy komputer to ich nie będziesz miał .

pvp jest włączone lub wyłączone komenda /pvp on lub /pvp off.

Jesteśmy trochę zajęci a np Ty spamujesz "daj działkę " i tak ciągle . i kogo obrażamy ?

I jeszcze nie rozumiem po co takie kłamstwa dajesz ? żeby nabić sobie posty ? .

ehh.. nie rozumiem takich dzieci jak Ty.

Opublikowano

Mimo wszystko moderatorzy mogliby być nieco bardziej chętni do pomocy. Wchodzi nowy gracz i średnio 30 minut musi wołać o działkę, jak jakiś administrator się zlituje i mu ją da. A co moderatorzy? "A ja chcę chwilę pograć, nie będę cały czas pomagał, od czasu do czasu mogę coś zrobić ale cały czas mi się nie chce". Po co tacy? Nie lepiej wziąć takich, co będą chętni do pomocy? ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...