Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy samochód t3.

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Mam problem jak myślicie najlepiej ktoś kto miał te samochody co lepiej kupic Lamborgini Gallardo (600 000), Audi R8 (te za 700 000) ,Nissan skyline gtr (za 600 000).

Wszystkie te samochody podobaja mi sie tylko chciałbym że by miał dobre przyspieszenie predkość tak do przynajmniej 340 i dosyc dobre prowadzenie. Dodam że posiadam w magazynie silnik do t3 dający 9% predkości i 9% do przyspieszenia i opony dające 4% predkości 4% do przyspieszenia i 6% do prowadzenia.

Opublikowano

Audi R8? Przecież to shit... Gallardo jest spoko ale lepszy jest GT-R! Własnie jak wbije 30 to mam plan zakupić bo samochód naprawdę mi się spodobał :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Siema!

Mam problem jak myślicie najlepiej ktoś kto miał te samochody co lepiej kupic Lamborgini Gallardo (600 000), Audi R8 (te za 700 000) ,Nissan skyline gtr (za 600 000).

Wszystkie te samochody podobaja mi sie tylko chciałbym że by miał dobre przyspieszenie predkość tak do przynajmniej 340 i dosyc dobre prowadzenie. Dodam że posiadam w magazynie silnik do t3 dający 9% predkości i 9% do przyspieszenia i opony dające 4% predkości 4% do przyspieszenia i 6% do prowadzenia.

Audi R8 jest takie nawet nawet nie wiem jak z Lamborgini Gallardo ale Nissan skyline gtr jest dobre tylko na pościgi jest strasznie ciężki. Viper słabo skręca. Jeśli nadal nie wiesz co kupić to zastanów się nad Mercedesem jest od niedawna do kupienia za $ ja mam tego za boost i jeździ się nim bardzo ładnie. ^_^

Opublikowano

Polecam BMW M3 GTR,albo Porshe 959.

BMW ma niesamowite przyśpieszenie na starcie i jest bardzo dobre na prostych.Porshe ma dobre osiągi i dobrą sterowność.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...