Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Prosze o pomoc

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako ze juz nie dlugo sa swieta rodzice postanowili mi kupic ps3 i powiedzieli ze moge sobie dokupic do tego gre i teraz ja niewiem czy wybrac bf3 czy mw3? wiem ze bf3 jest wspanialy graficznie i wgl ma super multi... ale mw3 gralem u mojego kolegi i tez mi sie bardzo spodobala prosze mi doradzic:) (battlefield3) czy (mw3)?

mca.png
Opublikowano

Single wygrywa nieznacznie cod

Co op cod

Multi bf3

Grafika bf3

Asortyment (bronie, dodatki do broni, wszelkiego rodzaju pojazdy itp) bf3

Podsumowując, jeżeli zależy ci na multi ( a na 99,9% tak xD) to bierz bf3, pod tym względem bf3 miażdży coda :) Grałem w obydwie gry przed zakupem bf3 (u kumpla) i nie żałuję swojej decyzji, że kupiłem bf3 a coda zostawiłem :)

EDIT zapomniałem dodać, że w bf3 jest polski dubbing co daje zajebisty + tej grze :) (cod nie ma polskiego dubbingu, gadają tam po angielsku)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Bardzo ci dziekuje.Tez tak uwazalem jak widzialem na yotube i wgl no to odrazu na ps3 kupuje bf3 dzieki za pomoc:) no bardzo mi zalezy na multi nom i po polsku to fajnie :) jeszcze raz dzieki ;D

mca.png
Opublikowano

tez polecam battlefielda, ja nawet nie przeszedlem singla bo mi nie chcial dzialac w 1 misji sie zacinal, wszedlem na multi i mile zaskoczenie, bardzo mi sie spodobal, myslalem ze bedzie gorszy od mwa, w ktorego gralem u kolegi przed zakupem, lecz teraz nie zaluje :P

Back to BF3...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...