Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Lagi w grze.

jestemnr12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema gdy bylem na miescie zobaczylem call of duty black ops mialem kase to kupilem wiec wchodze do domu wlaze na mojego (laptopa) instaluje i zmniejszam grafike na full wszystko na najmniejsze ustawienia na multi oczywiscie i nadal mam lagi jezeli ktos wie co zrobic zebym nie mial lagow bede bardzo wdziewczny :) Prosze o pomoc!!!!!

mca.png
Opublikowano

podaj parametry swojego komputera :) pomogę.. + jaki masz ping w grze + jaki net masz

to wszystko napisz.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

net spoko.. ping też ok... a parametry komputera? wszystko podaj.. zasilacz,ram, karta graficzna i ile ma RAM,procek,zasilacz,windows i directx

Opublikowano

Ściągnij gamebooster wyłącza on wszystkie nie potrzebne programy..

Podaj parametry komputera , bo to też ważne..

Podaj a dalej pomożemy.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Windows 7. Directx 9 narazie tylko to.Jutro sie brata spytam bo ja sie na tym za bardzo nie zna moj brat ci jutro odpisze jezeli pomozesz naprawde bede wdzieczny sledz ten temat napewno ci odpisze ale jutro mi za bardzo niewiem jaki zasilacz itp.Bo ja narazie nie gram w call of duty black ops bo ja mam lagi na multi udalo mi sie jakims cudem wbic tylko 44 lvl i to bylo bardzo ciezkie bo mialem strasze lagi wiec prosze o wyrozumialosc i mam nadzieje ze poczekasz do jutro napewno cie jakos wynagrodze jak by co moj nick.Filip:)

ok sciagne te gamebooster

a jak tym sie obslugiwac?

mca.png
Opublikowano

@up

nie ! nie sciągaj gameboostera ! on zwalnia komputer :> mi się przez to zwolnił bardzo mocno.. zainstaluj directx 10 i jutro podaj dalsze parametry..

ps. daj mi ss jednej mapki z BO..

Opublikowano

Patrol , dziwne że mi pomaga :)

Lagował mi komputer , ale zawsze jak zaczynam grać to włączam gameboostera , i jakoś troszkę zawsze pomaga .

Pozdrawiam, Alfertz.

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

@up

hmm nie wiem ale ja tak mam .. włączam go to mi gorzej laguje... znacznie.

również pzdr. ;p

Opublikowano

To zależy od waszej ilości ramu.

Co do tematu, to karta graficzna nie wytrzymuje prawdopodobnie.

xxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...