Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Blach Hi-Sec Case

Croopek69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Słyszałem że jest opcja taka że najlepiej otwierać skrzynki po tym jak pojawi się info że ktoś dostał perma. Czy to prawda? Albo czy macie jakieś sprawdzone swoje sposoby?

Opublikowano

Nie, nic z tych rzeczy. Po prostu trzeba liczyć na szczęście, szansa na perma jest bardzo mała, można otworzyć 2 skrzynki i trafić perma, a można i 20 i nic cennego nie trafić.

Opublikowano

Ja otworzylem kiedys 30 skrzynek z rzedu i nic fajnego nie trafilem. Szansa jest jak 1 do 100 zeby trafic byle jakiego perma a na speca jest 1 do 1000. Sposobow zadnych nie ma.

beznazwygr.png

Opublikowano

tak jej sposob jak w metine na kowala otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nieotworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz napewno nie otworz tak masz PERMa xDDDDDDDDDDDDD nie ma sposoby zeby trafic jakiegos perma jest to losowo

Opublikowano

To niezły kit słyszales :D Nie ma zadnego sposobu na to ze dostaniesz perma, wlasnie w tym czy innym momencie

316rfbqr.png

Opublikowano

Szansa jest taka jak w srebrnych. Możesz trafić speca a możesz i trafić exp/gp pass'y.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Cześć. Słyszałem że jest opcja taka że najlepiej otwierać skrzynki po tym jak pojawi się info że ktoś dostał perma. Czy to prawda? Albo czy macie jakieś sprawdzone swoje sposoby?

Nie ma na to sposobu ;p tutaj tylko i wyłącznie wszystko zależy od szczęścia

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...