Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kolejność w rankingu

Hydros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego zalezy kolejnsoc osób które wbiły 250 lvl w rankingu ? bo np Pani x taki przyklad wbila dziś 250 i jest 7 a pierwszy jest koleś co wbil 250 z 1ms temu od czego to zalezy

Opublikowano

Jeżeli każdy ma 250 lv to zależnosc jest losowa i albo liczy się czas gry, albo gdy np. 3 osoby mają 250 lv to po każdej aktualizacji ranku zmieniają się miejscami :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

nie jestem pewien ale jak np ktos 1 wbil max lv jest w top1 pozniej jak 2 osoba wpila ax lv to jest znowu pierwsza w rankingu itd

Opublikowano

Ja myślę że to jest tak : Ten pierwszy Co wbił 250 , jest w topce top 1 a ktoś Co drugi wbije 250 jest 1 a ten Co najpierw wbił jest 2. Rozumiecie?

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

Zauważyłem, że pierwsza osoba wbiła lvl, a następnie druga i ta pierwsza jest druga, a druga pierwszą itd. trzecią pierwszą druga drugą pierwsza trzecią.

EDIT: upy pierwsze ;p

kochamplastik.png
Opublikowano

ta która ma pierwszą litere z alfabetu np Aaron a 2 będzie Aredi przynajmniej tak było oczywiście jeśli będą miały taki sam lvl na privach

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

@UP nie możliwe :)

Na każdym prywatnym serwerze nie widziałem takiego czegoś , a napewno bym się skapnął .

♥ ♥ I'LL NEVER GIVE UP ! ♥ ♥

taj0y.jpg

| Ostrzeżenia: 25 % ;/ |

Opublikowano

np na atlantismt2 1 w rankingu jest ten kto bije ciągle moby taki sQuerty bije ciągle w moby i jest 1

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Gość PoweRade™
Opublikowano

To zależy od adminów serwera .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...