Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę się zalogować na s4 !

Heniu Mechanik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od wczoraj nie mogę się lognąć na konto !!! Wchodze , all mam dobrze i wyskakuje odrazu :

404 - Not Found

Co robić ? Jest 300 + graczy online więc ...

Chce przypomnieć hasło wpisuję email i pisze że nie ma w bazie... co jest grane , wchodze na Email i mam jeszcze wiadomość potwierdzenia Rejestracji !!!

Nie moge wejśc... już 2 dzień . Co robić ?

Heniek.

Opublikowano

Witam , od wczoraj nie mogę się lognąć na konto !!! Wchodze , all mam dobrze i wyskakuje odrazu :

404 - Not Found

Co robić ? Jest 300 + graczy online więc ...

Chce przypomnieć hasło wpisuję email i pisze że nie ma w bazie... co jest grane , wchodze na Email i mam jeszcze wiadomość potwierdzenia Rejestracji !!!

Nie moge wejśc... już 2 dzień . Co robić ?

Pewnie ktoś ci ukradł konto. Jesli masz konto w supporcie to napisz do nich ze ci ukradli konto podaj im e-mail i kod unikalny i ci pewnie oddadzą ;)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

ty się znasz ja i kolega też tak mieliśmy bo wbijaliśmy na "stare ft" a ze starego ft skasowali pliki nazwy i podmienili je innymi i temu ten 404- ... bo strona nie istnieje ^^

Opublikowano

ty się znasz ja i kolega też tak mieliśmy bo wbijaliśmy na "stare ft" a ze starego ft skasowali pliki nazwy i podmienili je innymi i temu ten 404- ... bo strona nie istnieje ^^

Jesli jest na stronie napisane error 404 to oznacza ze oni cos robia ze serverem :P

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Ehh , patrze na wasze posty i się smieje , że mi ukradli konto / zle wchodze na strone itp

Robili s6 , Close ! Już normalnie gram omg ;)

Patrzcie wgl co piszecie , bo te głupoty bawią .

Closed

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...