Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Doładowania Na Telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym przedstawić Wam stronę, dzięki której dostajemy doładowania na komórkę za oglądanie reklam/polecanie serwisu znajomym. Opiszę przebieg rejestracji:

Wchodzimy na: www.otineo.com

Następnie klikamy na "Zarejestruj się".

Następnie w komórkach:

Język: Polski

Kraj: Polska (dwie pierwsze powinny być tak ustawione domyślnie)

Nr telefonu: Wpisujemy swój numer komórki (Nie dostajemy ŻADNEGO spamu na telefon - bez obaw )

Hasło oraz Potwierdź hasło: chyba nie trzeba tłumaczyć?

E-mail: podajemy swój e-mail

Numer osoby polecającej: możecie zostawić puste pole, ale jeżeli chcecie dostać na start 20 otinek (które później wymieniamy na doładowanie) i chcecie mi pomóc wpiszcie 48 504861948

Akceptujemy warunki i przepisujemy kod. Następnie, aby aktywować konto należy wykonać telefon, z numeru który rejestrowaliśmy, na numer

22 205 39 44. Połączenie trwa 7-8 sekund (potem się rozłącza automatycznie), a stawka jest jak za połączenie wg. operatora, mi np. zjadło 2 grosze w Play Fresh.

Ok, mamy aktywowane konto oraz gratis 20 otinek (punktów). Za każdą osobę, która zarejestruje się na nasz numer (jako polecony) dostajemy 10 otinek. Jeżeli osoba, która jest naszą poleconą znajdzie sobie poleconego dostajemy 5 otinek. 100 otinek można wymienić na doładowanie o wartości 5zł (wyjątkiem jest sami swoi - 200 pkt za doładowanie 10zł) do każdej sieci. Ja już sobie doładowałem 2 razy konto w Play ;-).

Oczywiście otinki można zdobyć poprzez oglądanie reklam: za każdą obejrzaną reklamę dostajemy 1-3 otinek. Wg. mnie opłacalne ;-). Telekod otrzymujemy NATYCHMIASTOWO.

iloverock.png

Opublikowano

Byla juz ta strona opisana na forum, dlugo trzeba czakac na doladowanie, a jeszcze jak na start dostaje sie 20 otinek, zamiast 50 ktore dostawalo sie kiedys to w ogole, ale co prawda doladnowania sa nie zaden scam.

Opublikowano

Nawet nawet ale ja wole pojechać na deskorolce^^ do sklepu i sobie mieć za sek doładowanie..Sposób ten (jesli działa) jest dla ludzi zdeterminowanych i cierpliwych mi osobiście nie chce się oglądać reklam ale jak kto woli....*0*

off

Opublikowano
mam 80 coś zł i nie przychodzi nic-.-

żaled.. dla mnie to scam.

Po pierwsze to nie zlotych tylko otinek, po drugie doladowania sa od 100, takze troche ci brakuje i nie pisz, ze to scam bo mi na serio dali kod doladowywujacy.