Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Do komputera za 250 zł ?

Gość Foser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do was (kolejną) prośbę. Ze sprzedaży ps2 otrzymam około 250 zł.Postanowiłem zakupić coś do mojego laptopa :).

Szukałem jakiś słuchawek do 200 zł z mikrofonem. I znalazłem : Creative Fatality Gaming - ich cena to około 100 zł.Posiadają mikrofon który w każdej chwili mogę odłączyć.Zaciekawił mnie fakt iż używa ich Rock 2k Alone więc uważam że są ok.

Do tego mam zamiar kupić podkładkę pod mysz : SteelSeries QcK - koszt około 40 zł - duża, a o to mi chodzi

Pomyślałem tak wezmę to ! Lecz potem zacząłem myśleć czy nie przyda mi się myszka. Aktualnie posiadam : logitech mx620 wraz z Logitech Pro 2800 Cordless Desktop (zestaw).

I tu rodzi się pytanie czy moja myszka jest dobra czy lepiej kupić inną, to samo tyczy się klawki.Ni słuchawki, co o nic sądzicie ? Polecacie jakieś inne? w cenie do 200 zł ? Co do podkładki jestem chyba zdecydowany, z resztą Piszcie co o tym sądzicie !

Opublikowano

No way z Fatal1ty. Mój kolega je ma. No jestem nimi dobity. Ta muszelka co się na ucho zakłada jest z jakiegoś MATERIAŁU który kuje w uszy i jest nie wygodny. Do tego dźwięk mają strasznie kitowy. Lepiej już zakupić HD 201. Ja je mam i polecam bo są zajeb1ste. Nic się nie męczy człowiek. Do tego fatal1ty mają wygląd jak chińska zabawka.

Opublikowano

No way z Fatal1ty. Mój kolega je ma. No jestem nimi dobity. Ta muszelka co się na ucho zakłada jest z jakiegoś MATERIAŁU który kuje w uszy i jest nie wygodny. Do tego dźwięk mają strasznie kitowy. Lepiej już zakupić HD 201. Ja je mam i polecam bo są zajeb1ste. Nic się nie męczy człowiek. Do tego fatal1ty mają wygląd jak chińska zabawka.

koniecznie z mikrofonem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...