Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 proste pytania. :P 1 dotyczące YT a 2 gier.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Chciałbym się zapytać czy ktoś byłby w stanie pomóc mi troche z YT. Chodzi mi o to czym nagrywać, jak fajnie zmienić sobie tło profilu ile coś kosztuje itp. Po prostu wszystko co musze wiedziec o YT. (To chciałbym na PW lecz jeżeli komuś się nie chce to nie nalegam może napisać w temacie :P )

A 2 pytanie dotyczy gier. Jaką gre (na PC) polecacie do ściagniecia zebym sobie w nia pogral tak gdzies do konca stycznia?(może to być FPS, MMORPG albo obojetnie jaka gra byle żeby była fajna i szybko się nie znudziła... Zapytacie pewnie dlaczego do stycznia? A no dlatego że wtedy kupuje nowego kompa i bd naparzal w BF3 i MW3 :P

Z gory dzieki zawszystkie odp. I oczywiscie lajkow nie po sępie :D

Opublikowano

1. Za bardzo ci nie pomogę, nie znam się na tym zbyt dobrze.

2. Z FPSów polecam Combat Arms, Crossfire lub Team Fortress 2. Z MMORPG polecam League of Legends.

Opublikowano

1. Za bardzo ci nie pomogę, nie znam się na tym zbyt dobrze.

2. Z FPSów polecam Combat Arms, Crossfire lub Team Fortress 2. Z MMORPG polecam League of Legends.

1. Spoko.

2. Combat arms, gralem. i powiem tak. Mozliwe ze mialem pecha lub nie ale w kazdej rudznie od ch... cheaterów... Wiec tutaj nie trzeba dodawac. Bo wiadomo jak taka gra wyglada, nie rusze sie po respawnie i juz ded... Co do CF'a gralem i to ponad miesiąc ale zwyczajnie mi sie znudzilo no i druga sprawa to takze cheaterzy ktorych juz jest mniej niz w CA ale i tak duzo. TF2 Probowalem grac ale zwyczjanie mi sie nie podoba. A co do LoL'a to nie lubie lolowac. Nie no a tak na serio to tak samo jak TF2 po prostu mi sie nie podoba. 1 lubią to a 2 to ;)

Ale i tak dzieki, masz lajka!

Opublikowano

Pograj sobie w metina warrorck last chaos.

Co do 1 pytania powinno być u wujaszka google ;d

Pooglądaj sobie nagie postacie z tibii tez fajne xD

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Pograj sobie w metina warrorck last chaos.

Co do 1 pytania powinno być u wujaszka google ;d

Pooglądaj sobie nagie postacie z tibii tez fajne xD

Metin? Heh, ponad 2 lata przeleciały z nim i narazie starczy^^ Ale ogolnie to mysle ze z MMORPG on i tak najlepszy jest wiec nie ma sensu w inne zaczynac skoro on (wedlug mnie) i tak jest najlepszy. (Wiem że pewnie duzo ludzi sie nie zgodzi ale to tylko i wylacznie moje zdanie!)

Opublikowano

A może ktoś mi pomóc kto ma już kanał na YT i go często uzywa. (mam na mysli wrzuca filmy z komentarzami itp.)

Moje główne pytanie brzmi. Czy można zarabiąc w jakiś sposob na tym YT? poniewaz Ci ludzi ktorzy publikuja gry, GP i inne to płacą przecież za te gry z własnej kieszeni, ale no nie wiem przez to że np. ludzie subskrybują ich kanały dostaja kase? :P

Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi.

Pzdr!

@edit

A wszyscy biora te layouty z tej strony czy są ludzie ktorzy je robia?

@edit2

A te layouty nie maja jakis copyright'sów? Moge je sobie używać do woli?

Opublikowano

Jaki problem zrobić layout? (znaczy no ja umiem...jak coś mogę wykonać jak będę miała czas)

Nie zarabia się na YT, chociaż jest pewna zależność z tym, że jak masz od groma wyświetleń to można zarabiać, taki program partnerski, ale za niego też trzeba uiszczać opłaty.

@copyright prawdopodobnie mają, ale używać możesz, abyś nie zakrywał napisów dotyczących kto je wykonał.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...