Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Panel do zarządzania Serwerem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, istnieje coś takiego jak Webmin, ale czy istnieje coś lepszego? Nie koniecznie musi być darmowe.

Szukam oprogramowania podobnego do Webmin, najlepiej, aby było w naszym kochanym ojczystym języku, ale angielski też przejdzie. Po co mi to potrzebne? Ano właśnie : ) Mam zamiar postawić w domu serwer, wpadłem na pomysł udostępnienia serwera komuś, kto będzie chciał zrobić serwer dedykowany, i będzie potrzebował maszyny do testów, na której będzie się wszystko przygotowywać. Możliwe, że poinformuje was, jak już wszystko zostanie ukończone, i będę szukam ludzi chętnych do współpracy.

Pozdrawiam.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

DirectAdmin Plesk innych nie znam

Do Nx trzeba mieć zainstalowane środowisko graficzne + x11 +nx server na freebsd amd64 nx nie dostniesz zostaje Ci tylko vnc

64562221938.png

Opublikowano

Popek, ja NX kojarzę. Ale nie chodzi mi o program do zdanego "sterowania" komputerem, tylko o panel, za którego pomocą można np:

• Wykonać Reboot
  • Sprawdzić obciążenie procesora
  • Itp itd... :)

sygnaturkazx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...