Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 czy Xbox 360

homeedition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was bardzo serdecznie mam zamiar zakupić PS3 lub Xbox 360 ...

Co Waszym zdaniem jest lepsze ? A Gra WWE 12 na jakiej konsoli ładniej będzie wyglądała ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Dla WWE12 byłbyś w stanie poświęcić się i kupić coś co by ogółem Tobie nie odpowiadało ? Ehh....

Jestem przywiązany do Sony i PS3 jest ciekae, ale polecam X-boxa....

Jak wyjdzie Kinect 2 to PS ma pozamiatane ^ ^

Kwestia tego na co kładziesz głównie nacisk i jakie wymagania ma spełniać konsola?

Napisz ile masz pieniędzy, co powinna posiadać i do czego będzie służyć...

Opublikowano

konsola będzie służyła do grania przeważnie ... konsola powinna mieć dysk +200gb mam 1500zł :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego,gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

dziekuje bardzo za propozycję ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...