Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przejscie Na Wyzsze Mapy

krechu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o wytlumaczenie mi łopatologicznie jak ja mam wejsc na doomed maze.. robie wszystko tak jak bylo napisane ale ciagle wyskakuje mi blad z chinskimi napisami i przyciskami..;/ albo blad wyskakuje w trakcie biegniecia do 0:0 w black dragon, albo wejde w 0:0 wyskakuje blad.. mam ce 5.5, wallhacka na bd, bypassa tez mam, probowalem roznych sposobow przez okolo 1,5h i nic;| co mam zrobic.. prosze o pomoc ;)

--------

najlepiej bym prosil o podanie wszystkiego w punktach...

pozdro ;)))+

Opublikowano

Polecam zainstalowac CSV Hack zamiast babrać się z CE i wtedy idziesz w tomb na 0:5 i jesteś w maze. Nic więcej.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

zrobilem wszystko jak bylo napisane i gdy loguje sie do gry pisze wrong client, please reinstall.. ;/ jak jeszcze moge dostac sie do maze?;/

Opublikowano

zainstalowalem 2moons, zupdatowalem, podmienilem bin, zunpakowalem date(w paru plikach blad wyskoczyl), zmienilem shadow.txt, podmienilem folder share, odpalilem przez bypassa i niedziala..

Opublikowano

Przez launchera i normalnie próbowałeś?? Nie wiem jak ci jeszcze pomóc, musisz poczekac na gawrona bo on tego hacka robił. Ja jestem na wajacjach. Ostatecznie odinstaluj 2moons, usuń folder tam gdzie to instalowałeś żeby nic nie zostało i rób od nowa. Tylko nie zapomnij po instalacji update zrobić.

Opublikowano

Jestem pewien że to wasza wina. Coś źle robicie ale nie mogę wykryć co. CSV hack mają ustawienia teleporta w plikach a Cheat engine zmienia to w czasie gdy dane są w pamięci ram. Działa i z cheat engine i CSV sprawdzałem sam.

Opublikowano

To wko0ncu to ci dziala Quazu na 2moons ?

Edit: Ja chcialem sie jeszcze spytac czy jak sie zainstaluje 2moons zaktualizuje do wersji 4.6.24 czy trzeba jeszcze uruchamiac normalnie 2moons zeby sie jeszcze zaktualizowalo z gameguard gametride czy cos takiego. ????

Opublikowano

Mi nadal nie działa.

Robilem to co mowil Quazo i nic, niewiem czego jest przyczyna ale robilem instalke 2moonsa i aktualizacje z hackiem z 5 razy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...