Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Poszukuje darmowego VPN

adamcmg22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię czy działa, patrz data. Wszyscy szukają amerykańskiego VPN, spróbujcie australijskiego też powinno działać.

Opublikowano

Darmowe VPN'y długo sie nie utrzymują, zazwyczaj trochę pograsz i np po miesiącu VPN pada i musisz szukać nowego, monotonna robota a Europa nie jest jakoś specjalnie zacofana więc nie widze sensu takiego pchania się na amerykańska wersję, nieługo zobaczę co up wkleił, a jak nie bedzie działać to postaram się coś wyszukać

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Przetestuje to jutro, ale czy to proxy nie działa wyłacznie na przeglądarki, a nie na gry typu CA ? Z tego co wszedlem na ta strone to tak mi to mniej więcej wygląda

- grałeś dzieki temu w Combata na wersji amerykańskiej, czy nie przypatrując sie temu o co prosi autor rzuciłeś to co miałes ? :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

to co on podał to serwer proxy na 99.9% Ca NA na tym nie odpali ;)

Dokładnie to sobie pomyślałem :P

no ale dobra zobaczymy jutro, ale wg mnie to nie ma sznas działać bo to jest do przeglądarek...

sygnatura_old.png

Opublikowano

@rifresz

Znalezienie VPN nie jest łatwe kolego.. Chcesz grać na NA bez obawy,żę ci padnie to wykup na własność ;]

Wczoraj gadałem z Bebsonem i specjalnie dla was szukał VPN,ale all nie działało .

9368_gold.png

Opublikowano

tak ciężko wpisać sobie free vpn usa i poszukac po necie ? po jakis forach.... Piecu mowil że może być australijskie-fakt moze być...więc wpisujesz free vpn australia i szukasz...a nie liczysz na to aż ktoś Ci znajdzie....

ehh.:)

Opublikowano

Wczoraj gadałem z Bebsonem i specjalnie dla was szukał VPN,ale all nie działało .

He he, nie tak było

VPN działające mam tylko że CA NA nie chodzi. Przydałby się post kogoś grajacego na tej wersji abym wiedział czy w ogóle jest sens szukania, bo jak dla mnie VPN w jakiś sposób zostało zablokowane do CA ale pewnie się myle :P

sygnatura_old.png

Opublikowano

nie "rifreszuj" tylko rusz dupę i sam sobię poszukaj bo nikt za Ciebie tego nie zrobi i nie da Ci na gotowo ;///

ehh.:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...