Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze najsmieszniejsze avatary?

farmerka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey, hey, hey, powiedzcie, czy wy macie tak samo jak ja problemy ze znalezieniem sobie jakies fajnego avataru czy macie ich tyle, ze moglibyscie praktycznie nimi handlowac? Pytam bo szukam dla siebie nowego avataru, ale jakos nic mi nie przychodzi do glowki....czy istnieje jakas fajna stronka, gdzie mozna je dostac za darmo??? Chcialabym cos orginalnego i dodatkowo smiesznego i oczywiscie darmowego...chyba mam za duze wymagania, co? :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie, ja nie mam takiego problemu.

PS> Sam zrób smieszny avatar, bardzo prosto jest. Jak nie chcesz sam robić sobie avataru to napisz zlecenie w Fan Artcie

1328548440-U173186.png

by Siema Heniu

Opublikowano

Jak ci sie uda jakis fajny skombinowac to wrzuc sobie go na fb na stronke psc, to moze wygrasz kod gratis:) ja az taka kreatywna nie jestem ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobrze Wam żartować, wesołki - hi hi hi, a ja w dalszym ciągu nie wiem jak zdobyć tego avatara.A tam, najwyżej,nie będe miała. Pa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam ich tyle że mógł bym nimi handlować :D ale tylko dlatego że sam sobie robię

A jeżeli nie możesz czegoś dla siebie znaleźć napisz w FA zlecenia może ktoś ci zrobi :)

NIE MA

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

NO tak, sam robię, to dobrze, że umiesz, ja nawet czasami mam kłopot pobrać z Internetu. Ale póki co ten mi wystarczy. Chyba ładnie wyglądam??:)Paaa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Taki jest spoko:

me-gusta-mem-orygina%25C5%2582.png

Link jak byś chciał:

http://2.bp.blogspot.com/-MA9tjeBPGcY/TvXQuyFNKGI/AAAAAAAAA3c/PfOjXfhIdZU/s1600/me-gusta-mem-orygina%25C5%2582.png

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Weź przykład ze mnie... Dupeczki w avku i sygnie... W programach graficznych robić nic nie umiem, ale zawsze takie obrazki poprawiają mi humor ;)

Opublikowano

Masz tutaj dział Zlecenia a jak chcesz sam to polecam to:

http://www.avatar-generator.com/

Obrabiasz zdjęcie na avatar. Tam nie możesz dać żadnych efektów ani nic ale mniej więcej możesz coś zrobić. A jeśli chodzi o strony to na googlach masz tego miliony.

Opublikowano

Zawsze można wyciąć jakiś fajny awatar z sygnatury, np. z google ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...