Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Meteor and Gobliny - pomocy

Pawelekpe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,przed chwilą grając w terrarie zobaczyłem napis "Meteor has landed" czy jakoś tak...

gdzie upadł ten meteor i jak wygląda ,czy upadł w określonym miejscu?czy mam chodzic jak debil w lewo i prowo w poszukiwaniu i przez co spadfł taki meteor może coś zrobiłem ??

Opublikowano

Musisz chodzić ; > Na pewno się zorientujesz ponieważ będzie trochę teren rozwalony i ten meteor to nowa ruda . Koło niego kręcą się małe czaszki które przenikają przez klocki więc uważasz ; )

Opublikowano

aha to spox ale mam 2 problem jakieś gobliny coś się zrespie mnie zabijają i nie chceą zniknąc jakies sorcerery i warriory itp co zrobic by znikły ???

Opublikowano

Meteor mógl spaść na każdej z częsci mapy, - nawet pod wodą.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Bij je aż do skutku, najlepiej uciekaj do podziemia, - gdzie nie beda mogły się teleportować. Maks 10-15 min.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

uffff... udało mi się a jeszcze jedno pytanie czy moge zniszczycz obsydian gold pickaxe? lub iron ,silver???

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Meteoryt spada ci w losowym miejscu na mapie jeżeli nie znajdziesz na powierzchni ziemi to pewnie na latających wyspach.

Gobliny to taki syf wkurzający, który może sprawić duży problem osobom z słabym eq i low hp :P wystarczy wybić tylko wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...