Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Serwer mt2 kal grak z kolegą ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanko mam serwer zrobiony na hamachi jak odpalam konsole i włanczam przez takie cos(jest zdjęcie) i jak to włącze to moge grac na serwerze jest ok. :D ale teraz jest problem jak grać z kolegą co mu musze dac albo co on musi pobrac prosze o pomoc za odp lecą plusiczki ++++ Z GÓRY WSZYSTKIM THX

post-300304-0-88084900-1323272167_thumb.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/252672-jak-zrobic-zeby-ktos-gral-na-naszym-servie/

Nudzi mi się to ci to opiszę. Widać , że nikt ci tego porządnie tego nie opisze.

1.Musisz mieć włączony serwer i port mapa z włączonymi portami ( W port mapie Ip z końcówką 100.)

2.Kolega musi zainstalować Hamachi i dołączyć do twojej sieci (Wystarczy , że dołączy do jednej) Chyba nie muszę pisać jak to zrobić

3.Teraz dajesz mu Spolszczenie.Ale w spolszczeniu Ip ma być z końcówką 100 (Spolszczenie wkleja się do Metka 2008) Najlepiej będzie też jak mu dasz Launchera (Launchera najlepiej trzeba wkleić do chińskiego metka ZZYT2 o ile jest to Launcher orginalny od Raina nie wiem jak z innymi ) i ważne jest to żeby w pliku mc.txt miał było IP bez końcówki 100 , inaczej nie zadziała.Natomiast jak ty chcesz grać na serwerze to tam ma być IP z końcówką 100.

Rada:

Używaj Hamachi 1.03 bo w 2 jest błąd " Błąd podczas łączenia się z silnikiem"

Opublikowano

e jak bys mógł w jeszcze 1 rzeczy pomuc czemu jak uzywam szybkiego ataku albo chmurki albo wale z luku to mi sie metek wyłancza ???/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...