Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontroler Ethernet

sonniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Dzisiaj byłem zmuszony zrobić format komputera.

Po formacie wyskoczyło mi, że nie mam internetu i jakiś : Kontroler Ethernet ( nieznane urządzenie ). Routera nie mam ( ma go mój wujek, ciągniemy od niego neta ( oczywiście wszystko wie xD ) Jest przeciągnięte kablem z jeo domu do nas). Sterowniki z poprzedniego systemu mam, lecz gdy klikałem PPM na Kontroler Ethernet, aby zaaktualizować sterowniki, pisało, że ich nie znalazło. Czytałem na temat tego kontrolera, i w każdym, trzeba podać swoją płyte główną. Niestety ja jestem zielowy w takich sprawach i nie wiem jak sprawdzić ( mam nadzieje, że mnie nie potraktujecie źle, to nie moja wina że nie ogarniam ;( ). Bardzo prosiłbym o podanie mi sterowników, które muszę ściągnąć żeby mi internet działał.

Jeżeli będzie potrzebna nazwa mojej płyty głównej, napiszcie jak sprawdzić jej nazwe i podaj. Jakieś zdjęcia też mogę zrobić, podajcie tylko czego.

Wynagrodzę wszystkich +/- jak kto woli !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ściągnąłem ten program, Everest zainstalowałem i pisze nazwa płyty głównej : Nieznana -.-"

Co mam stamtąd przepisać ? Prosze o pomoc !

Edit:

Ściągam CPU-Z, przeniose na mojego kompa i napiszę, będe edytował ten post

Edit2:

Model : 07N90W

Chipset : intel G41 Rev. A3

LPCIO: Intel IT8720

Nie wiem czy sa to wystarczające wiadomości, mam taką nadzieje.

Proszę o pomoc ze sterownikami

Opublikowano

A nie masz sterowników od płyty głównej?

Bo tam są od tego sterowniki.

Po za tym znajdź na stronie głównej producenta swoją płytę główną i tam będą odpowiednie sterowniki :)

1324582503-U433780.png

Sygnatura by

Krephicek (me)

Opublikowano

Ale ja jestem w takich sprawach zielony, proszę Was o podanie dla mnie;> Zaraz wejdę na strone Intela i poszukam ;-)

Nie ogarniam tej strony, nic nie rozumiem, Podałem model płyty głównej i proszę Was o znalezienie sterowników, za pomoc będa +/-

Opublikowano

Nic nie podałeś ważnego nawet jaki system masz , zresztą to komp Della jak widać

http://www.devid.info/download/30787/16

moze to siądzie

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Tak, komputer Dell, system win 7 32 bit

Internet działa !

Dziękuję bardzo, poszły lajki dla każdego bez wyjątku ;)

Dziękuję bardzo jeszcze raz - temat do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...