Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę wbić na dedyka.

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak już podałem w temacie mam taki problem. Kiedy chcę dobić do kumpla na multi nie ma to znaczenia czy gra czy do poczekalni ŁĄCZY MNIE ŁĄCZY A NA KONIEC BŁAD. Ten sam problem mam jak wbijam na SERVERY DEDYKOWANE łączy łaczy łaczy i nic......

Na niektóre serwery mnie dołącza, ale na większość NIE. NAT MOJEGO ROUTERA ŚREDNI ! ! !

Nie wiem co mam zrobić proszę o szybką odpowiedz. HELP!!!

Z góry dziękuję .

Opublikowano

Wchodzisz w opcje i szukasz Przeglądarka serwerów - dajesz tak. Potem zamiast w graj wchodzisz w zakładke serwery. To wszystko ;p

xxxxxxx

Opublikowano

Wątpię, żeby odblokowanie NAT coś tutaj dało, ale skoro nie daje nic wyłączenie zapory, to może chociaż wyłącz ograniczenie nałożone przez antywirusa... a poza tym pisz trochę normalnie te tematy bo k**** nikt nie jest tutaj winien tego, że Ty nie możesz sobie z kolegą grać...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Pokombinuj cos w ruterze pewnie przez nat

jak?

Sory ale mnie to juz w ku..... nie tyle co z kolegą ja nawet na dedyki nie mogę wbić ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...