Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 Multibot 1.6 by Slait

bl4d3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, mam problem ...

Odpalam Injectora od Slait, wszystko gites, wstrzykuje "Metin2 Multibot 1.6 by Slait" odpalam Metin2mod, wybieram serwer,ch,loguję sie i nie działa mi ten bot :( ? gdzie może tkwić problem ...

Nie widzi w ogóle tej postaci na tym bocie

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

próbowałem, i też nie działa ;x

może to jakoś nie o kolei odpalam?

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

o tak masz zapewne 64 bit ?? Wbij na injector daj borowse wyszukaj plik z multibotam1.7 tam jest funkcja wbudowana mobberhack .potem oczywiscie otworz potem wlacz metina mozesz sie zalogowac teraz wcisnij wondow-inject i szybko kliknij na okno metina tak alby ten zielony pasek sie nie zakonczyl . jak poprawnie zrobiles to po zaladowaniu zielonego paska powinno otwoorzyc sie okno z botem .licze na lubie to .jesli masz 32 bit to pisz

Opublikowano

Witam, mam ten sam problem. Niestety nic jak do tej pory nie pomogło, w okienku bota, gdzie powinna być nazwa postaci i jej obrazek, mam nadal puste pole. Wcześniej przed aktualizacją z 15.12.2011r. wszystko było okey. Używałem wersji bota 1.6 by Slait. Teraz próbowałem już nawet wersji 1.7 i nic. Proszę o pomoc. z Góry dziękuję. Windows 7 64 bit.

Opublikowano

a skad mamy wiedzieć trzeba czekać narazie możesz użyć

http://www.mpcforum.pl/topic/505283-dlmultihack-21-pl/

1388363882-U262029.png
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

możecie podac jakis prosty mober hack nie musi bic sam ani sam pic potek wystarczy żeby przywoływał moby i działał. Poprzednie nie działały ale ja jestem zielony w te klocki więc mogłem cos zepsuc. Prosze jak podacie dajcie instrukcje i czy trzeba coś ściągnąc oprócz tych hacków? np kamer hacka czy coś mam na razie coś takiego jak; te podane wyżej ale nie działały i jak będzie działał to jeszcze może w stylu fish hack z instrukcją. Najlepiej instrukcje na filmie ale jak nie to przynajmniej tak opisane. Z góry dziękuję!

Opublikowano

tu masz przyciąganie mobow

http://www.mpcforum.pl/topic/506747-dl-multibot-expbot-187-by-slait-po-151211/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...