Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM Z GRAFIKA NEED FOR SPEED WORLD

Elo1234444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z grafika w need for speed world widzę mój samochód na przejrzysto nie wiem co robić, kartę graficzna mam 128mb ,a kolega ma słabsza kartę graficzna(słabszy ma wgl komputer) i u niego widać wszystko normalnie proszę o pomoc będę bardzo wdzięczny !

Opublikowano

Podaj karte graficzna bo to ze 128mb to malo mowi, zreszta co sie dziwic, mysle ze ogolnie to slaby komputer i procek z karta graficzna nie nadążają i poprostu to sie nie wczytuje

lownfast

Opublikowano

A może dlatego ze mam stary sterownik ten sterownik jest z 07.2004 r. Mógł by ktoś znaleźć mi nowszy? Na pewno coś za to ci odpalę ;)

Opublikowano

Jezeli jest gdzies komputerowy w twoim miescie, to idz tam z informacjami do swojego komputera, i spytaj sie jaka dobra karta graficzna 512/1gb by byla dobra dla twojego komputera. Tak moim zdaniem najlepiej zasiegnac rady specjalistow

lownfast

Opublikowano

Oj tam Własnie się dowiedziałem ze na święta dostane kasę na wymianę zawartości jednostki wiec wytrzymam ;):)

Ale do świat muszę cos wykombinować ;p doradzicie coś ;d?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...