Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Klasa

Numq �

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w tf2 gram od dwóch dni - testowałem wszystkie postacie, ale tylko trzy przypadły mi do gustu: Żołnierz, Snajper, Inżynier.

Polećcie mi kim grać? Nie chodzi o to, że jestem nowy i np. nie będę umiał grać Snajperem - nie umiem to się nauczę.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o "staty" to graj inżynierem: 2pkt teleport, 1 pkt za zabicie, 1 pkt za uleczenie 600hp dispenserem itd.

Jeśli chodzi Ci o "kampienie" to graj snajperem

Natomiast o "skillenie" (granie z umiejętnością) to polecam solda.

Opublikowano

Jeśli chodzi Ci o "staty" to graj inżynierem: 2pkt teleport, 1 pkt za zabicie, 1 pkt za uleczenie 600hp dispenserem itd.

Jeśli chodzi Ci o "kampienie" to graj snajperem

Natomiast o "skillenie" (granie z umiejętnością) to polecam solda.

O tak, chodzi mi głównie o staty. Więc pewnie będę grał tak jak mówisz: inżynierem.

A snajperki to nie ogarniam kompletnie, przyzwyczajenie z cs.

Soldem może pogram, jak już ogarnę grę. ;>

Opublikowano

Zagraj wszystkimi klasami, zobacz, która ci najbardziej odpowiada. To tyle. Jeden może lubić snajpera i nienawidzić spya, i na odwrót.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Siema, w tf2 gram od dwóch dni - testowałem wszystkie postacie, ale tylko trzy przypadły mi do gustu: Żołnierz, Snajper, Inżynier.

Polećcie mi kim grać? Nie chodzi o to, że jestem nowy i np. nie będę umiał grać Snajperem - nie umiem to się nauczę.

U can't read?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...