Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Balmora

Usama Su kocken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie gralem, ale mysle ze

@up

Nie jest to az taki hard, moze sie cieszko gra, ale bez przesady

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Balmora? Elegancko. Gram surą BM już 73 i sfera G9 oraz ochronka i duszek na G1. Myślę, że Balmora nie ma słabych punktów. Wszystko tam zostało dopracowane. Jedyny serwer na jakim grałem gdzie jest tak mało cheterów. Wyłapują FishBoty oraz inne cheaty. Widać, że się starają.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Wg mnie serwer.. bardzo fajny.. ogarniety team.. serwer dopracowany,stabilny.. Warto na nim grac.. bo to nie serwer na 2/3 dni tylko na dluzej ; p

Opublikowano

Mi nie odpowiada serv, można w IS kupić bojowca/ militara, więc tak inni kupią, jednak drudzy którzy nie mają pieniędzy na is, lub nie chcą wydawac, przez niecały tydzień mają boja robić, kiedy inni z bojem sobie elegancko bez problemów expią... nie ma tutaj równości.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Mi nie odpowiada serv, można w IS kupić bojowca/ militara, więc tak inni kupią, jednak drudzy którzy nie mają pieniędzy na is, lub nie chcą wydawac, przez niecały tydzień mają boja robić, kiedy inni z bojem sobie elegancko bez problemów expią... nie ma tutaj równości.

W życiu też tak jest i to się nigdy nie zmieni, więc albo się z tym pogodzisz, albo nie wiem.

Opublikowano

Serwer kompletnie pod IS... Bojowce itp a nawet bodzie i magiczne metale -,- Wbiłem tam 70 lvl i exp na dalszych poziomach był ciężki. Bez IS'a ciężko byłoby dojść dalej temu też zakończyłem grę.

Raz rozmawiając z FuBu mówiłem o ciężkim dropie gort strzał on powiedział "Aha to może zrobimy jeszcze mniejszy i dodamy po 200 sztuk do IS, byłaby to misja dla hardcorów"... Było to na prawdę.

Serwera na ogół nie polecam chyba że dla tych którzy mają grubą kieszeń i nie brak im kasy na grę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up chodzi mi oto ,że serwer balmora jest bardzo dopracowany serwerem o bardzo dobrej reputacji i zajebistym klimacie.

a nevrast nie ma tego co @up lecz jest lepszym serwerem pod wzgl nowości jakie ma do zaoferowania dla graczy.

(chodziło mi też oto że w swojej opinii nie brałem pod uwagę upadłego serwera nevrast.)

Opublikowano

odradzam tu gry, itemki juz ne lewo ida/ kupe ludzi odchodzi z seva

Faktycznie pewnie poszli na Twój serwer, nie możesz się pogodzić z porażką, że komuś się udało?

Tak nie wypromujesz swojego serwera.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Mentalista oni płaczą tylko dlatego ze sami do niczego nie dojdą. 1. Zajebisty server Polecam all! 2 "Ulepszanie nie pomyślne" 3 Co za Pojebany serv!! Dno!!...

Tylko dlatego ze nie potrafią sie pogodzić ze stratą ... Bez ryzyka nie ma gry!

50095_27_08_10_3_38_03.jpg

Mistrz Mistrz Kolejorz!

Opublikowano

Grałem kiedyś (pierwsze dni serwera) nabiłem 78lvl (9 oddanych ks) i skille jako takie.

Jedyny serwer na którym nie zamierzam oddawać (za free) konta ponieważ wiem że szybko nie upadnie (o ile wgl, oby nie upadał^^)

Obecnie wbijam skille na G ;] jeszcze aura... ale kasy zabrakło na 2ku a już nie ma co sprzedać ;/

Polecam wszystkim tu grać. Serwer dopracowany pod każdym względem. Graczy więcej niż na niektórych serwerach z pl'a ^ ^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...