Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] z Hasłem ! ;c

patryk179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ratunkuu chce zmienic haslo bo kolega mi zobaczyl na kartce moje pasyy i nwm jak zmienić Próbowałem Visa i wgl i juz mi nie wyświetla danych nie wiem co jest proszę o pomoc jak najszybciej ;/ mam maj3 niechce tego stracić ;cc

Opublikowano

Masz kolegów którzy Cie okradają ? To szczerze współczuje znajomych :/ ....

Tego próbowałeś ?

http://www.mpcforum.pl/topic/430410-vid-tut-zmiana-hasla-bez-danych/

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jezeli wiesz na jaki email bylo zrobione konto to normalnie zmianiasz passy bez problemu (maila nie idzie zmienic). I wspolczuje znajomych jezeli naprawde takich masz

-Ushio.png
Opublikowano

tylko, że jak dasz przypomnienie np. hasła na e-mail to bd czekał i czekał...xD ja już tydzień czekam i żadnej odpowiedzi...;p L3xuseK też coś pisał że mu nie przyszło to hasło na maila więc... no chyba, że masz inną pocztę niż o2 ;)

ehh.:)

Opublikowano

o2 jest przymulone i tam nic nie dochodzi. Ja zrobiłem tuta jak zrobić aby dochodziło. Wiesz kolega mógł zobaczyć ale może nie zapamiętać, a jeśli nie znasz danych to kicha :D

Opublikowano

Bebson ten sposób nie wyświetla mi Imienia I nazwiska;/

Kurr.. przed tem działał ten spobób Visa tera nagle nie działa ? . POMOCY ;xx

:ninja:

:ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...