Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Dodatek już w następnym tygodniu.

4ev

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam!

Mam dla was dobrą informację dodatek do gry Battlefield 3 o tytule "Powrót do Karkand" ma swoją premierę:

13 grudnia 2011r. - PC i Xbox 360

6 grudnia 2011r. - PS3

A tu film na potwierdzenie:

Ja już nie mogę się doczekać a wy?

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

A wiadomo czmeu an PS3 jest szybciej niz na X'a i PC?

P.S Bd go można kupić normalnie w sklepie np. no nie wiem w realu? Czy bd trzeba po przez origina czy jakos jeszcze inaczej?

Bywalec
Opublikowano

A wiadomo czmeu an PS3 jest szybciej niz na X'a i PC?

P.S Bd go można kupić normalnie w sklepie np. no nie wiem w realu? Czy bd trzeba po przez origina czy jakos jeszcze inaczej?

Na PS3 najpierw, bo twórcy obiecali preorderowcom BF3 na PS3, że dostaną za darmo grę Battlefield 1943. Niestety EA nawaliło i postanowiło wynagrodzić kupujących przedpremierowo wcześniejszym dostępem do dlc w BF3.

Wyszło i tak na dobre konsolowcom, ponieważ EA postanowiło jednak dodać Battlefield 1943 do BF3.

Chyba będzie możliwość zakupu w sklepie tak jak to było w przypadku dodatku Battlefield Vietnam. Cena to około 60 zł.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

a ci co mieli battlefield 3 edycja limitowana jak otrzymają back to karkand bo dla edycji limitowanej jest darmowe ??

Ezsr.png

By LayZet

Opublikowano

a ci co mieli battlefield 3 edycja limitowana jak otrzymają back to karkand bo dla edycji limitowanej jest darmowe ??

Jeżeli masz kupioną edycje limitowaną to dostaniesz dodatek 'Powrót do Karkand' całkowicie za darmo :)
Pasjonat
Opublikowano

6 grudnia to zostały tylko wgrane pliki do klienta gry ale oficjalna premiera jest dopiero 13 grudnia i wtedy będzie pewnie jeszcze jakiś update ale mały i normalnie na serwerach pojawią się nowe mapki.

Status Postów.

KryRadzi.png

Pasjonat
Opublikowano

@2UP

Zapewne tak i będzie kosztować ok. 60 złotych a nawet jak nie będzie można kupić w normalnym sklepie to i tak niema problemu bo zawsze można przez allegro kupić.

Status Postów.

KryRadzi.png

Bywalec
Opublikowano

A jak np. kupiłem grę w PL a kupie dodatek w Angli to bd jakas roznica? Czy moge tak zrobic i problemow nie bedzie?

Nie będzie problemów.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

Dzięki za info. Również nie mogę się doczekać, mam na dzieję że to coś ciekawego będzie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...