Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] CD Key

KróliczeKoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka... A więc mój kumpel pożyczył mi dzis Battlefield 3.. Problem polega na tym, że trzeba zarejestrować CD key'a przez neta... A mój kumpel już zrobił to w domu, więc potrzebuję nowego... Są jakies stronki, ew. ma ktos nie potrzebny CD Key do BF3 ? Oczywiscie wynagrodzę lajkami i 5* jeżeli odp. mnie usatysfakcjonuje :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

ma ktos nie potrzebny CD Key do BF3 ?

Raczej nikt Ci nie odda 100zł + Za jakieś "lajki" ;)

Najprościej jest pójść do sklepu i kupić gre, lub kupić przez internet- Taniej niż podał kolega @2up raczej nie znajdziesz.

Opublikowano

Raczej nikt Ci nie odda 100zł + Za jakieś "lajki" ;)

Najprościej jest pójść do sklepu i kupić gre, lub kupić przez internet- Taniej niż podał kolega @2up raczej nie znajdziesz.

Eehh no dobra. Nie ma co, faktycznie racja :D. Myslałem, że istnieją<nie do końca legalne co prawda :D > stronki na których można dorwać CD Key'a za free, albo komus się BF NIe spodobał.. W sumie co ja sobie myslałem? Faktycznie 100zł+ nikt mi nie odda, już prędzej będzie woleć sprzedać tego CD key'a za marne 20 zł.. Do zamknięcia z tego co widzę :).

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...