Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Csrv.pl dirt bukkit

OlsenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, wykonałem przelew i czekam na aktywacje serwera. Ale nie to mi chodzi, chodzi o ty czy jak wgram tam bukkita z trzema czterema pluginami, to będą lagi takie nie do zniesienia?

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

mam tam bukkieta 40 slotów i 10 i mówię ci ze nie będzie lagów

PS : Bukieta się nie wgrywa tylko pluginy

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

A to dobrze, bo chcę wgrać warpzora, command booka, no i to chyba tyle. Bo chodzi mi o to żeby tworzyć warpy i spawnować moby/tworzyć bramy. A tak odchodząc od tematy i zarazem w nim zostając domyślam się że płacisz przelewem, ile czekasz? Bo ja wykonałem przelew wczoraj i nie wiem czy zacząć się martwić czy nie. Ale bukkita można chyba wgrać przez serwer ftp, a jeśli nie to nie moge mieć pluginów na moim serwie dirt =) a na wooden mnie nie stać xD

db907992c1e9c38a.png

Opublikowano

Na dircie pisze ze nie ma pluginow ani bukkita. Wiec najpierw mogles napisac do tych z craftserve czy byla by taka mozliwosc wgrania bukkita.

A o przelew sie nie martw.

Opublikowano

Czasem warto przeczytać co się kupuje, ale nie martw się :) na 3 osoby to można se bez pluginów poradzić.

@down bo csrv to ogólnie dobry hosting

DBSTP

Opublikowano

ja kupilem 2 dni temu wooda (10 slotow) na tylko 2 osoby i b. przyjemnie sie gra zero lagow uzycie CPU tlyko 20% max ;) I jade na pliczkach od nich bo wiecej nie porzeba tylko auto save :) Przelew mi dotarl po okolo 1 minucie zawsze tak dociera ludzie tylko zalezy kiedy adminstrator ci go wlaczy bo przelewem recznie wlaczaja serwer a nie automatycznie ;)

-Ushio.png
Opublikowano

wiem że dirt nie może mieć pluginów ale myślałem, że da się jakoś jednak je wgrać,a przelew doszedł :) dzisiaj sobie pogram z kumplami

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...