Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić sobie na mikołaja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj , na wstępie chcę podziękować, że czytasz temat, teraz przejdę do sedna tematu , a mianowicie chodzi o to , co kupić za 260 zł na mikołaja ? Mam ps3 , i zastanawiam się nad grą , która będzie długa, ciekawa , wciągająca, fajne multi ... Mam na oku rayman : origins , ale nie wiem . Może coś innego za 260 ;) ? Piszcie swoje pomysły, a na pewno zostaną docenione i nagrodzone . Pozdrawiam .

Opublikowano

Na konsolę dobry będzie CoD MW3.

Oprócz tego jeszcze TES V: Skyrim. Przeepickie RPG, można grać miesiącami.

Opublikowano

CoD wdłg. mnie jest dobrą grą, ale raczej szoku bo zagraniu w nią 5min nie dostane ;(

As , chm. Grałem w jedynkę na moim Pc , troszkę się nudziłem , ale ogólnie spoko , ale zależy która część ;)

Opublikowano

OffTopic Na forum już jest : RedWolf, SylverWolf ,a teraz Black Wolf ...? Może troszkę oryginalności. Sam może nie mam super nicku ,bo założyłem go jak miałem ok .9 lat w 2009 r. no ,ale takie coś... Jeszcze widać że jesteś krótko po rejestracji.

@Topic Myślę ,że mógłbyś się zastanowić nad jakimś dobrym,markowym ciuchem. Albo na przykład coś kupić do kompa ?

Opublikowano

@UP

... Kupić nowe ciuchy i wyrywać laski xD ?

No... lepsze to , niż siedzieć cały dzień przy grze;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Padło tysiąc propozycji, a Ty jesteś przy każdej na nie lub masz przygotowane wytłumaczenie? O co tutaj chodzi? Chcesz pokazać, że 260 złotych masz? Zastanów się trochę...padły propozycje najnowszych gier multiplayer, lecz Ty oczywiście "nie, bo..." zdecyduj się w końcu może....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...