Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Którą broń polecacie ?

HardKoRinPVP

CO LEPIEJ NA PERMA ?  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. JAKA BRON NA PERMA ?

• AK-47
    • ACR (jest to AR )
    • Skorpion Mod MARK II
    • Parafal Assault Rifle
    • Saiga 20K MARK II
    • L85A1 COMO MARK II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz skilla to bierz Ak i cię nikt nie pojedzie

Broń tak samo jak gieta ciężka do ogarnięcia ale dmg kozackie

więc styka tylko ogarnąć ogromnego recoila i będziesz pro ^^

sygnayr.png
Opublikowano

Piecu ale dlaczego L85 ???

Bo ma dobre DMG dość i fajnie sie ogarnia recoil.Przy czym scope jest przyjemny w użyciu

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Ale jakie bronie sa do ulepszenia w gun emporium. Przeciez jak sie nie da ulepszyc ak to biore ACR ulepszam na max i pompa lepsza niz ak co nie ?

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

@up pisze obok broni forge/customizable to są te bronie

Ale jakie bronie sa do ulepszenia w gun emporium. Przeciez jak sie nie da ulepszyc ak to biore ACR ulepszam na max i pompa lepsza niz ak co nie ?

Opublikowano

Jak chcesz kupić perma to odpuść sobie ten szajs ;/ Kup sobie porządną snajperke typu tpg pro aw a3, albo jakąś dobrą kosiarke jak cqb p90tr. g36e walkyrie jeżeli umiesz tapować(chyba tak sie to nazywa)..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak chcesz kupić perma to odpuść sobie ten szajs ;/ Kup sobie porządną snajperke typu tpg pro aw a3, albo jakąś dobrą kosiarke jak cqb p90tr. g36e walkyrie jeżeli umiesz tapować(chyba tak sie to nazywa)..

Nie zauwyażyłeś że w ankiecie nie ma broni za nx?

Opublikowano

Ogólnie mam pytanie.Jakim cudem ty zamierzasz kupić jakąś z tych broni na perma ?

W ogóle takie są w sprzedaży ? Przecie musisz kupić takową broń na 10 lat.

9368_gold.png

Opublikowano

Ogólnie mam pytanie.Jakim cudem ty zamierzasz kupić jakąś z tych broni na perma ?

W ogóle takie są w sprzedaży ? Przecie musisz kupić takową broń na 10 lat.

Też sie go o to spytałem a to jego odpowiedź.

W styczniu będą bo NEXON ma urodziny ...

Opublikowano

Polecam ci L85 z powodu dosc duzego DMG. Posiada rowniez niezły celownik. Jedyny problemem moze byc dla niebie nie ograniecie recoila.

316rfbqr.png

Opublikowano

Czyli stoje pomiedzy mlotema kowadlem . Albo ACR albo L85 Ale teraz tak ACR sobie ulepsze w gun emporium a L85 ? Czy ACR ulepszone nie jest mocniejsze od L85 ?

Największa pompa w grze to

SG556 MARK II

PERMAMENT ;)

Opublikowano

nn49261111 Zauważyłem geniuszu, że nie ma broni za nx ale on chce perm, a perm za gp sobie nie kupisz tak normalnie, spróbuj iść moim tokiem myślenia... i pytanie do założyciela tematu skąd ty wiesz co zrobi nexon na urodziny? jak my jeszcze nie wiemy co będzie na święta..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nn49261111 Zauważyłem geniuszu, że nie ma broni za nx ale on chce perm, a perm za gp sobie nie kupisz tak normalnie, spróbuj iść moim tokiem myślenia... i pytanie do założyciela tematu skąd ty wiesz co zrobi nexon na urodziny? jak my jeszcze nie wiemy co będzie na święta..

Szperałem n stronie NEXON-a NA i forum i jakoś nic nie znalazłem na temat tych broni na perma...

Chyba coś ci się przywidziało -.-

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...