Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ma Moze Ktos Bota Ktory Nagrywal Sekwencje Myszki?

bartoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co testowałem to MacroGamer z forum autoita (autor Toudi) po przekompilowaniu na wersje autoita 3, 2, 4, 9 (bo bez GG dostaje szału) jest w stanie odtwarzać macra, niestety nie da sie nagrywać kiedy gra jest włączona bo gameguard blokuje przechwytywanie klawiszy i chyba pozycje myszy (tego 2 nie jestem pewien). może jak byś pokombinował to coś by z tego wyszło, bo mi tak szczerze to sie nie chciało tego rozkminiać.

jak chcesz bardziej złożone botki to poszukaj w tym co pipen dał, lub ewentualnie moja przeróbka dwa posty niżej też ma multi kombinacji do podpasywania pod każda możliwą postać.

Opublikowano
Tasker <...<

To w sumie nie bot tylko program ale i tak działa. O ile o to ci chodzi

wczoraj znalazlem na forum bota ktory nagrywa sekwensje myszki z sezonu 2 i wobrazcie sobie ze dzialal a dzis z rana wlaczam i kicha nie dziala a mi chodzi o takiego botka lub program ze moglbym robic cos innego w tym czasie jak mam postac na afk kiasu mam ale jak go wlaczam to nie mozna ruszac myszka a w tym czasie chcialbym robic cos innego

Opublikowano
wczoraj znalazlem na forum bota ktory nagrywa sekwensje myszki z sezonu 2 i wobrazcie sobie ze dzialal a dzis z rana wlaczam i kicha nie dziala a mi chodzi o takiego botka lub program ze moglbym robic cos innego w tym czasie jak mam postac na afk kiasu mam ale jak go wlaczam to nie mozna ruszac myszka a w tym czasie chcialbym robic cos innego

dziekuje wszystkim osobom kotre sie wypowiedzialy tutaj a dziub tukana testowalem twojego bota jest ok ale chcialbym takiego bota ktory jak ruszam myszka moge robic cos innego z gory dziekuje za pomoc jak powiedziales zebym sam pokombinowal z botem, gdybym sie na tym znal to bym probowal do skutku ale jestem zielony w tym chcialbym sie nauczyc ale sam nie mam zielonego pojecia od czego zaczac

Opublikowano

chodzi ci o cos takiego .. by gralo na zamknietym oknie mu .. za ciebie a ty przykladowo latal po www ..

jesli o cos takiego ci chodzi to allegro haslo autoall .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...