Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bfbc2

lechu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z grą w sieci (multiplayer) kupiłem grę, przeszedłem kampanię dla jednego gracza i postanowiłem zagrać -multiplayer- ale wyskakuje mi okienko w stylu musisz zainstalowac czy właczyc PunkBuster cos w tym stylu. PunkBustera instalowałem przy instalacji gry rowniez w opcjach gry mam ustawione żeby PunkBuster włączał się przy starcie gry. Nie wiem co jest grane i nie moge sobie z tym poradzić.

Proszę o pomoc

(może ktoś miał podobny problem i wie co i jak)

PoZdEr

lechu 15 :D

Opublikowano

wchodzisz na tą stronkę: http://www.evenbalan...age=pbsetup.php i na dole w tabelce ściągasz wersje 3.4 dla windowsa. Po ściągnięciu czekasz aż program się zaktualizuje po czym klikasz "add a game" i szukasz bad company 2. Gdy dodałeś grę, u góry klikasz "check for updates" i szuka ci aktualizacji punkbuster'a. Po chwili wyświetli ci komunikat że wszystko jest zaktualizowane i nie powinno być żadnych problemów :):D

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

wchodzisz na tą stronkę: http://www.evenbalan...age=pbsetup.php i na dole w tabelce ściągasz wersje 3.4 dla windowsa. Po ściągnięciu czekasz aż program się zaktualizuje po czym klikasz "add a game" i szukasz bad company 2. Gdy dodałeś grę, u góry klikasz "check for updates" i szuka ci aktualizacji punkbuster'a. Po chwili wyświetli ci komunikat że wszystko jest zaktualizowane i nie powinno być żadnych problemów :):D

Mojemu koledze takie coś nie działało.

Musiał reinstalować gierkę, autorowi też to polecam.

w83od2.jpg

Opublikowano

@up: ale spróbować może... a nóż widelec zadziała :) a tak na marne będzie musiał ściągać patche (mi to pomogło, aktualizacja PB)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Problem z punkbusterem naprawilem sposobem sebka.

Tylko mam problemik że niby nie połącza z serverami i sprawdz polaczenie z netem. net dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...