Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] jak podłączyć telefon do kompa przez usb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem, że gdy chcę podłączyć fona a dokładniej xperie x8 do kompa przez usb to nic mi nie wyskakuje a fon się tylko ładuje. Nie moge wejść i np zgrać zdjęcia tylko się ładuję. A normalnie wszystko chodziło tylko oryginalna ładowarka się zepsuła to musiałem szybko kupić a że nie mogłem znaleźć takiej jak oryginał chodzi mi o to ze nie było w niej kabla usb to taka kupiłem. następnie znalazłem taka jak oryginalną z usb lecz ona własnie mi tylko ładuje. nie wiecie czy trzeba cos zmienić w telefonie czy cos aby szło normalnie?

klklgv.jpg
Opublikowano

Chodzi ci o to, ze zgubiles orginalna ladowarke + kabel USB do kompa (na tym starym wszystko chodzilo) i kupiles nowa ladowarke i nowy nieorginalny kabel, i jak podlaczasz telefon do kompa tym nowym kablem to tylko laduje telefon tak?

Jesli prawidlowo zrozumialem to jest wina kabla bo nie ma on dwoch przewodow sygnalowych, co umozliwia tylko podlaczenie telefonu do pradu bez mozliwosci przesylania danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...