Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

porównanie samochodów klasy 2

ARIKAZ123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co wybrać toyote supre 450/425/400 czy Skyline 460/435/410

Powiedzcie mi jakim samochodem się lepiej jeździ prowadzenie i przyspieszenie najbardziej mnie interesuje, bo z filmików prowadzenie trudno rozszyfrować xD.

Opublikowano

Jeżeli z tych dwóch to zdecydowanie Nissan Skyline GTR.Bardzo dobrym wyborem jest również Lotus Elise - ma super sterowności i bardzo dobrze sobie radzi na krętych trasach.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Jesli kupujesz za boosty to bez zastanawiania sie kup lotusa exige cup 260. Prowadzi się cudnie i ma dobre przyspieszenie przy czym max predkosc okolo 290 kmh co wystarcza dla samochodu klasy drugiej.

Nie kupuj supry ani cayman'a (sam popełniłem te błędy) Supra ma niezłe przyspieszenie ale prowadzi się słabo i trzeba robić dużo wslizgów. Co do Caymana to powiem ci że samochód wolno się rozpędza a skręca strasznie monotonnie co sprawia że jeździ się nim bez trainera jak wózkiem inwalidzkim z gasnicami z tyłu... Ewentualnie Lotus Elise ale to już jak nie za boosty bo aby Elise miał dobre osiągi, to musi mieć bardzo dobre częsci inaczej to powolna maszyna do ostrego skręcania :P Z tego co wiem to Skyline się dobrze prowadzi chociaż gorzej od exige'a i ma dobre osiągi. Ja jednak czekam aż wbije 30 lvl i kupie oryginalnego GT-R'a. ;)

Wybór należy do ciebie. P.S Nie polecam TT'tki, bo jesli chodzi o prowadzenie to failuje gorzej od supry chociaż nadrabia dobrym przyspieszeniem.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...