Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Interface by DvvP

dvvp.hd™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam dla was może nie nowy ale lekko zmieniony wygląd clienta.

1206162139.jpg

Downalod

http://dvvp.webd.pl/pobierz/Interface.DvvP.rar

Skan

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f62016f15edecc420bbcf9acc02699777419aee3ff317f77f101ca738e352704-1323184679

csyt2-signa.png

Opublikowano

Rozpakuj sobie etc, tam masz common.dds i ikonki skilli z rodzaju common (zwykłe, tj dostępne dla każdego, np poli, dowodzenie..). Zauważ też, że pod monetami od expa oraz za kręcącą się monetą jest stary kolorek co nie bardzo pasuje. Jeśli chodzi o zmianę, ciekawa aczkolwiek trochę zbyt pospolita i monotonna, Jakieś połączenie z innym kolorem (np. czarnym, innym odcieniem niebieskiego) dałoby znacznie lepszy efekt. Mimo wszystko należy się nagroda za pracę.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Interfejs gdzieś już widziałem, do tego exp i moneta nie pasują do otoczenia, plusik też nie został zmeniony, i tak jak Sunushi napisał, ikonki z pliku common.dds nie zostały zmienione. Moja weryfikacja - lekkie przebarwienie = 5 minut roboty w Paint.NET'cie albo GIMP'ie.

nie ma mnie tu

Opublikowano

Interfejs gdzieś już widziałem, do tego exp i moneta nie pasują do otoczenia, plusik też nie został zmeniony, i tak jak Sunushi napisał, ikonki z pliku common.dds nie zostały zmienione. Moja weryfikacja - lekkie przebarwienie = 5 minut roboty w Paint.NET'cie albo GIMP'ie.

A to wiem że nie pasuje, ale już z tym nie będę się bawił ; )

csyt2-signa.png

Opublikowano

Widzę serwer już padł i teraz wystawiasz całe dzieło na MPCforum. Ogólnie to co napisał kolega wcześniej, zabawa z Barwieniem.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Opublikowano

Widzę serwer już padł i teraz wystawiasz całe dzieło na MPCforum. Ogólnie to co napisał kolega wcześniej, zabawa z Barwieniem.

To nie tylko jest barwienie, a servera w to nie mieszaj. Na pewno więcej nie udostępnię.

csyt2-signa.png

Opublikowano

To nie tylko jest barwienie, a servera w to nie mieszaj. Na pewno więcej nie udostępnię.

No tak to jest teraz, że nie potraficie docenić, a później się dziwicie że nic nikt nie daje.

A ja Tobie dam "Lubie to" dla tego bo to Twoja samodzielna praca.

Co prawda nie zwaliło mnie z krzesła, ale każdy od czegoś zaczyna.

Przez takich ludzi jest coraz więcej pracy z innych for Niemieckich i innych krajów.

Bo ludziom odechciewa się coś dawać jak nie doceniacie.

A motywacja dała by mu kopa na rozpęd i może by zrobił nowego ?

Eh...czasem pomyślcie i oceńcie najpierw siebie, a potem kogoś.

Tyle ode mnie..

Opublikowano

@UP'y

@UP Konkretny Dobrze mówi, popatrzcie na inne fora :D , tam są same pochwały jak ktoś coś wrzuca

no może jakaś mała krytyka i poprawa

ja także zostawiam "Lubię to" i poczekam na V2

PS.

a co do tego, to nie było takiego interface'u (popatrz na wygląd ekwipunku ... tzn. zbroja, broń ... zmienony kolor z początkowego interface'a

NevrasT)narazie jest on na innym forum , czysty... na MPC go nie było.....

@Topic

zrób coś swojego, posiedź chwilę na swoim projekcie :)

gogame.png

Opublikowano

No tak to jest teraz, że nie potraficie docenić, a później się dziwicie że nic nikt nie daje.

A ja Tobie dam "Lubie to" dla tego bo to Twoja samodzielna praca.

Co prawda nie zwaliło mnie z krzesła, ale każdy od czegoś zaczyna.

Przez takich ludzi jest coraz więcej pracy z innych for Niemieckich i innych krajów.

Bo ludziom odechciewa się coś dawać jak nie doceniacie.

A motywacja dała by mu kopa na rozpęd i może by zrobił nowego ?

Eh...czasem pomyślcie i oceńcie najpierw siebie, a potem kogoś.

Tyle ode mnie..

Nie zgadzam się. Ludzie widzą że inni robiąc coś bardzo banalnego otrzymali dużo plusów albo lubiajek to zrobili to samo tylko z innym kolorem. tłumacząc sie ze tego nie było. A no było tylko z innym kolorem. Tak samo jak ludzie próbowali pisać "poprawne" tutoriale bo według nich tutoriale które są przypięte są wykonane niestarannie albo, że w ogóle ich nie było. Ludzie piszą to prosto w oczy a autorzy tematów szukają innego sposobu na "zarobek(plusików)". I tu otwiera się przed nimi epvp i inforge. Nawał tutków z niemieckich, włoskich i chińskich for nie jest przez krytykę tematów na mpc ale przez nieróbstwo i chciwość użytkowiników MPC!!!

xd2ne.jpg

Opublikowano

@Up - owszem masz trochę racji, ale tylko trochę.

A wiesz czemu?

Nie wiem czy pamiętasz czas jak pojawiały się perły co chwilę jakaś nowa zmienionym kolorkiem i dostawała dużo więcej plusów.

A interfejs a zmienienie koloru itemka to ogromna różnica, ale co prawda też nie miał przy tym dużo pracy i wspomniałem o tym w moim wcześniejszym poście.

W Twoim poście oprałeś się tylko na nagrodzie za pracę, a moim zdaniem to bezsens bo co Ci dają te plusiki? Odp; Satysfakcję, ale nic więcej.

W tym wypadku ważniejsza jest ocena pracy oraz takie rzeczy jak: czas jaki poświęcił, estetyka pracy, podejście itp..

A na samym początku napisał że ten interfejs jest lekko zmieniony więc autor upszedził nas o tym że dużo się nie napracował, ale MOŻE SIĘ KOMUŚ PRZYDA i dla tego się tym podzielił...

Opublikowano

Szczerze ? Sam robiłem swoj interfdace i widze ile pracy włozyłeś w to ... to cos ....

tez potrafie wszystko dac na niebiesko -,-

Dno totalne

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

DvvP dał download dla tych którym się kolorek podoba.

Po co krytykujecie ?

Szukam grafików, questerów Metin2, koderów www, skrypterów, programistów visual c++, c++.
Techników od bazy danych, systemów linuksowych( głównie FreeBSD).

[email protected] - > Pisać - > Rozpatrzę propozycje :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...