Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zrobić teleport na przycisk

barto0122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zrobić teleport na przycisk np: naciskam przycisk i jestem w drugim mieście co to za plugin i jak to zrobic?

Daje plusy za dobrą odpowiedź :) albo minusy jak kto woli :)

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

Jest to plugin Buttonwarp:

Down:

http://forums.bukkit.org/threads/tp-buttonwarp-v1-1-teleport-using-buttons-with-price-reward-custom-messages-953.8981/

W tym temacie masz wszystko dokładnie opisane.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Jest to plugin Buttonwarp:

Down:

dzięki a jak to zrobić?

może być filmik lub coś :)

sorki strona mi sie nie wczytała:)

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano

1. Wpisujesz /bw make nazwawarpa

2.Kładziesz przycisk.

3. Wpisujesz /bw link nazwawarpa

Opublikowano

1. Wpisujesz /bw make nazwawarpa

2.Kładziesz przycisk.

3. Wpisujesz /bw link nazwawarpa

Bo mam plugin Warp0r cos takiego i np moge wpisac /warp miasto jestem w miescie czyli ustawie przycisk to nazwa warpa wpisac miasto?

czyli: /bw make miasto

kłade przycisk

/bw link miasto

Opublikowano

Tak, tylko dla ButtonWarp są jakby osobne warpy, on ma swoje i tworzysz je właśnie komendą bw make, następnie kładziesz ten przycisk, piszesz te komende link i jeszcze klikasz na ten przycisk prawym przyciskiem myszy.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Opublikowano

Warpz0r to plugin, ale nie do warpów na przycisk...

Do warpów na przycisk używaj ButtonWarp

Opublikowano

nic nie chodzi gdy jestem w lesie wpisze /bw make las i ide np na spawn postawie przycisk klikam na niego prawym wpisuje /bw link las i nic nie chodzi nie wiem co jest ;/

Opublikowano

Tu masz forumowy tutek

http://www.mpcforum.pl/topic/457931-tut-buttonwarp-wszystkie-warpy-w-malym-guziczku/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...