Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia][FanArt] System głosowań w pojedynkach

xamizo

Za którym pomysłem jesteś?  

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za Pierwsz? porpozycj??

• Tak
    • Nie
    • Nie wiem, nie zagl?dam do tego subforum
  2. 2. Jeste? za Drug? porpozycj??

• Tak
    • Nie
    • Nie wiem, nie zagl?dam do tego subforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witojcie!

Przejdę odrazu do rzeczy

;)

Otóż w subforum Pojedynki w dziale FanArt głosowanie na prace/ teksty odbywa się poprzez wypisanie nicku 'walczących' w postach poniżej tematu. Wydaje mi się, że to jest kiepski pomysł.

A oto moje 2 propozycje:

1.

Mianowicie obowiązkowa by była ankieta, w której widniały by 2 nicki- Wyzywającego+ Przyjmującego wyzwanie.

Po 3dniach Moderator działu podliczał by głosy (a praktycznie nie było by co podliczać

;)) i informował o tym, kto wygrał w poście.

2.

Drugim pomysłem jest to, aby głosowanie odbywało się poprzez kliknięcie Lubię To - przy poście z pracą użytkownika :)

Wygrywa user, który będzie miał więcej Lajków- powiększy to reputacje na forum, jak i user będzie miał satysfakcję z wygranego pojedynku :P

Opublikowano

A czy kumple nie mogą wejść do tematu i wpisać jego nick w odpowiedzi? To jest to samo, tylko zamiast pisania postów dajesz "klik" i już ;)

Opublikowano

Na tak. "Kumple" tak czy siak czy siak i tak będągłosować na czyjąś korzyść a może to ograniczyć ilość frajerów nabijających sobie posty 1 słowem.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Na tak. "Kumple" tak czy siak czy siak i tak będągłosować na czyjąś korzyść a może to ograniczyć ilość frajerów nabijających sobie posty 1 słowem.

W fanarcie nie nabija postów, przynajmniej w subforum pojedynki.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Na nie. Niektórych wypowiedź nie ogranicza się do 1 słowa...

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Też kiedyś przyszedł mi taki pomysł, lecz po kilku godzinach rozmyślań doszedłem do wniosku, że to zbędne.

W subforum nie nalicza postów, a głosowanie w temacie jest proste- wystarczy post z nickiem osoby na którą się głosuje :).

Nie.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...