Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Projekt] ELO Hell - czyli jak piąć się w górę.

Kasahara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxxx

Znajdziecie tu najnowsze informacje na temat gry, poradniki, tier listę oraz projekt ELO Hell. Cały świat LoL w pigułce.

Projekt, ma na celu pokazanie jak średni gracz może wyjść z niskiego poziomy ELO do średniego, jeśli zastosuje się do kilku złotych rad. W tym celu wkraczam do piekielnego poziomu 900 ELO i obieram sobie wbicie srebrnej odznaki.

Każda gra jest nagrana, opatrzona screenem, oraz bogatym komentarzem wraz poradami jak poprawić własny poziom gry i wyjść z ELO Hell.

Zwieńczeniem projektu będzie pełen poradnik pod tytułem "Co zrobić by zmaksymalizować własne szanse na wyjście z "Elo Hell".

Zapraszam serdecznie do komentowania, dodawania do ulubionych i klikania w reklamy (mam nadzieję, że czasem uzbiera się mała kwota pozwalająca mi zorganizować jakiś konkurs z nagrodami).

Pozdrawiam Kasahara.

Opublikowano

Ciesze sie, ze takie cos robisz, lecz musisz wiedziec ze na tym forum raczej nie przyjma tego cieplo . Ja osobiscie bede sledzic temat i mam nadzieje ze Ci sie uda :)\

Pozdrawiam

@down

Rozwalasz mnie stary.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Projekt został już zaproponowany:

http://www.mpcforum.pl/topic/498135-projekt-wychodzenie-z-elo-hell/

Nie spotkał on się z miłym odzewem, więc nie sądzę, że ten też, gdyż jest to taka sama propozycja.

Wniosek: Dublowanie tematów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Noo nie wiem . Nie wygląda to źle :]

Pośledzę temat , bo fajnie się zapowiada.

Lepiej by było gdybyś dawał screeny w tym temacie itd.

Opublikowano

obecne konto na ktorym gram i wyccarowalem z elo 700 na elo 1200 jak narazie bez duo -- PaweuPL

projekt moze byc ciekawy i to prawda ze jak sie chce , to sie wyjdzie niektorzy poprostu usprawiedliwiaja brak skilla ,,noob teamami,, ale mamy taka sama szanse (50%) ze w enemy bedzie troll wiec teoretycznie powinnismy wygrywac polowe gier

by zwiekszyc szanse wyjscia najlepiej przygotowac sobie hard picki na kazdego lane oraz jungle typu nasus solo top ktory potrafi sam wyccarowac gre

lub kazdy op pick na dana chwile moze przechylic szale zwyciestwa

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

xxxxx

Update:

- 2 walki ELO Hell, Fiddlestick i Karthus

- 5 najlepszych zagrań i wpadek tygodnia

- Prezentacje nowych skinów dla Janny i Warwicka

- Tier Lista dla niskiego/średniego ELO (0-1700)

Opublikowano

Cieszę się że ktoś zrobił coś takiego. Sam planowałem, lecz myślę że nie wkładałbym tak dużo pracy jak Ty. Sam jestem w tz. "Elo Hell" lecz powoli pnę się ku górze. Możesz zrobić jakiś poradnik dotyczący lasthitowania? Wychodzi mi to jako tako, lecz myślę że stać mnie na więcej. Pozdrawiam i życzę powodzenia ! :]

Opublikowano

Projekt ciekawy i wielu userom z pewnością by się spodobał, ale regulamin to regulamin.

Linki wychodzące poza mpc są blee, a jako moderator nie mogę przymknąć na to oka.

Jeśli chcesz kontynuować ten projekt to treść powinna znajdować się na mpc.

Mam nadzieję, że to dla Ciebie nie problem i nie zrazi Cię to do dalszej pracy.

W razie pytań / wątpliwości zapraszam na pw.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...