Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristam, czyli cała prawda o serwerze

kicius89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Serwer jest pełen bugów, Administracja graczy i użytkowników olewa na wszelkie pytania i problemy, w pierwszy dzień startu nawet client nie chciał się uruchomić gdyż brakowało plików- oni nawet nie wiedzieli jakie- podałam im je na tacy. Moderatorzy forum tak samo olewają z wyjątkiem Aoi i Every. Moderator Arcros wszystko co się do niego powie traktuje jak obraza jego i blokuje konta ( uważa się za Boga, że może robić wszytko nawet ubliżać dorosłym osobom a sam ma ledwo 18 lat i sobie każdego próbuje podporządkować) Przyznaję się dostałam tam moderatora ale nie będę przyczyniała się do oszukiwania graczy. Osoby kupują w IS różne itemy a ich nie dostają. Po za tym już w pierwszy dzień pojawiły się strony do wyłudzania haseł a także fałszywi Gmowie ( nie chce tu osądzać bo dokładnie nie wiem jeszcze ale sama administracja to robi według mojego zdania ) wierzyć mi się nie chce że w dzień startu dochodzi do takich rzeczy. Serwer wyłudza od tych dzieciaków pieniądze. Eq które ktoś dropnie porządne po wylogowaniu ze serwera mu znika. Serwer jest zbugowany ( bug na bugu) oni nawet nie potrafią zrobić clienta żeby w ogóle funkcjonował.

Według mnie jest to banda dzieciaków którzy próbują się pokazać światu co to nie oni i zaimponować kolegą ze szkoły.

Panuje lekceważenie graczy i ich potrzeb. Serwer jest w celach zarobkowych nic po za tym. Nie bądzcie naiwnii i dajcie się wciągnąc w ich oszustwa. Tutaj jest tylko wyłudzanie, kradzieże i traktowanie ludzi gorzej jak psa który leży i sam był kopany.

Moderator Arcros myśli że wszytko mu wolno ale tym razem trafil na osobe która się nie da. Będe ostrzegać każdego przed tym serwerem. Szkoda Waszego cennego czasu i funduszy które próbują od Was wyłudzić.

Arcros za prawdę zablokował mnie i jestem tam moderatorem forum. Dzieciak którego nawet matka i ojciec mają gdzieś bo na ich miłość nie zasłużył.

W prezce większość informacji jest nie prawdziwych, nawet na samym otwarciu Was kłamią. Połowy rzeczy tam nie ma.

parametry.png

procesor.png

i7

pamiec_ram.png

24GB

lacze_internetowe.png

10Gb/S

wazne_linki.png

strona_serwera.png

www.tristram.com.pl

rejestracja.png

http://tristram.com.pl/register.php

client.png

http://tristram.com.pl/download.php

informacje_o_serwerze.png

handlarze.png

gwbm.jpg

ulepszacze.png

Perły,broszurki

ilosc_zdobywanego_doswiadczenia.png

4000%

ilosc_zdobywanych_yang.png

4000%

szanse_na_drop_przedmiotu.png

4000%

ekipa.png

[HA]Extreme

[HA]BaaLCadaR

[HA]Drek

Opublikowano

Dokładnie tak, oraz proszę o jeszcze jedno, prośba do modków, nie usuwajcie tematu, niech ludzie pełni pozytywnych oczekiwań poznają prawdę o tym serwerze, bo to jedna wielka pomyłka! Sam się bardzo na nim zawiodłem, niby administracja doświadczona, a tu bug za bugiem. Esencja prezentacji okazała się kwaśna i jednakowo gorzka :(

@ P.S. Fajna sygna kicus ;)

Gram pod nickiem:

cooltext702950524.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...