Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tristam, czyli cała prawda o serwerze

kicius89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałam wam przedstawić prawdę na temat tego serwera. Na serwerze miła atmosfera w ogóle nie panuje. Administratorzy gry jak i zarówno forum blokują konta. Jestem Moderatorem na forum i 2 moderator zablokował mi dostep, więc to normalne nie jest. Administracja cała olewa pytania i problemy użytkowników. Serwer jest pełen bugów, nawet dobrze się na nim grać nie da. Gracze dropią itemy i im znikaja, niestety ludzie tam sa okradani więc szkoda gry i czasu na tym serwie. Wiem co tam jest sama osobiście naprawiłam im problem z cleintem, bo oni nawet nie wiedzieli jak i mnie się pytali jak to zrobic. Serwer mają dzieci które musza pokazać się kolegą co to nie oni. Do dorosłych ludzi dużo im brakuje.

Wasze zdanie czy wejdziecie czy nie ale poprostu nie warto, ludzi banowani są za wypowiedziana prawdę wobec nich, z poprzedniego startu wszyscy moderatorzy po uciekali, serwer wyłudza pieniądze, kupują w is a tych przedmiotów nie dostaja.

Serwer do bani i w celu wyzyskiwania kasy,

Opublikowano

Heheheheh teraz wyjawiłaś całą prawdę o Polskich serwerach xD

Na każdym serwie tak jest ,a jak nie na każdym to w przyszłości będzie na tym co to jeszcze nie ma :P

Tylko mnie troszkę nieciekawi ,że twoja nienawiść wystąpiła stąd ,że blokneli Cię na forum ,no ale dobrze wiedzieć ;)

Opublikowano

Moderator zablokował moderatora , taka jest prawda. Koleś jeden uważa się że jest Bogiem i nawet zablkował kolege że pisał teczowym pismem. Do niego obojetnie co napiszesz jest obraza i tak wyzywa na uzytkownikach dzieciak ma ledwo 18 skonczone, admini8starcja wogole nie reaguje na skargi uzytkownikow i innych moderatorow

Opublikowano

Załóż dyskusję serwera w odpowiednim dziale.

Pamiętaj że serwer musi mieć min. 1 miesiąc, inaczej dyskusja zostanie usunięta.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...