Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fps

Selley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciał bym mieć wiecej fps w counter strike 1.6 non steam be żadnych kupywań komputera nowego karty graficznej itp karta graficzna NVIDIA GeForce 9600 GSO oraz sie dopytać jakieś sterowniki do windows xp zeby polepszyc fps :) czy ktoś by mi pomógł ?

Opublikowano

Napisz parametry komputera.

Jeżeli masz do 60 fps'ów bez komend i tak dalej,to nie masz na co liczyć i pozostanie

Ci tylko kupienie nowego sprzętu.Na moim starym komputerze 256 MB RAM,miałem 120 fps

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Napisz parametry komputera.

Jeżeli masz do 60 fps'ów bez komend i tak dalej,to nie masz na co liczyć i pozostanie

Ci tylko kupienie nowego sprzętu.Na moim starym komputerze 256 MB RAM,miałem 120 fps

Po co to piszesz jak się nie znasz?

@Top

Mam identyczną kartę graficzną, wystarczy wyłączyć "Synchronizację pionową".

Do tego wpisać komendy:

fps_max 101*

fps_modem 0.0, albo 101

*- zamiast 101, może wpisać więcej, to będziesz miał więcej fps, ale 100 to optymalna sprawa

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ok to tak, najpierw wyłącz synchronizacje pionową w Twojej karcie graficznej (Na Forum jest od multu takich poradników) Później włącz Counter Strike otwórz konsole (~) i wpisz :

developer 1

fps_max 1000

fps_modem 1000

cl_yawspeed 400

cl_forwardspeed 800

cl_updaterate 101

cl_cmdrate 101

rate 25000

ex_interp 0.01

Kilka komend, dzięki którym lepiej się gra (Nie wiem czy zapisałem dobrze te komendy bo jechałem z pamięci).

Chcesz Pojedynek ?

Wyzwij mnie, napisz mi na PW

Jakie pojedynki przyjmuję ?

Diss'y, Graphic Art.

mikolajki.jpg

By Me :]

Lubisz słuchać muzyki ??

Wbij !

http://www.radiovivat.MPCForum.pl

Kliknij jeżeli pomogłem :]

Opublikowano

Scream bardzo mi to pomoglo :) mam teraz 1,4k Speeda lecz mialem wtedy 1,7 i chce tak :D jakies jeszce propozycje ? mi sexi ja mam juz troche nawet duzo fps ale nawet ale pytam sie jak powiększyc jak zobaczyć ;d

Opublikowano

60fps miałem przez 600 wirusków po usunięciu wirków odrazu skok do 120... A I KOMENDA NETGRAPH OPUSZCZA FPS !!! cl_showfps 1 tego używajcie

1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...