Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jakie samochody?

chin93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i nie wiem czy zbierac na lotusa elise czy jakis inny samochód z t3

Lotus Elise to Tier 2.

Szczerze? No nie wiem, moim zdaniem z T2 dobre auta to : BMW E30, BMW Z4 i Mazda rx7. Mam lotusa, jest dobry - tylko ze praktycznie go nie uzywam, poniewaz jezdze poscigi, a on sie kompletnie do nich nie nadaje. Ja osobiscie zrezygnowalem z mazdy i kupiłem BMW z4, o duzo lepsze prowadzenie itp. Tylko ze jak chcesz zeby bylo porzadne musisz wpakowac 200k+

Co do Lotusa - Lekki jak w cos przygrzejesz odlatuje do tylu. Dobre przyspieszenie. Nie nadaje sie na hamulec reczny ktorego lubie uzywac. Przy wpadnieciu wposlizg trudno z niego wybrnac bo zaraz auto kreci bączki. Jak już to kupić BMw e30 za boosty. [ Kup starter packa najlepiej do tego ] . Chyba ze masz dobre auto do poscigow a chcesz do wyscigow to kup lotusa, no coz zawiodlem sie na tym autku, bo na dobrych czesciach nawet 300 nie pojedzie, coz..

Jak nie wydajesz pieniedzy na boosty lub starter packi poprostu na twoim miejscu łoił bym do 40lvl i zbierał kase na BMW e30

Tutaj masz tutorial na KOD do BMW zeby je przetestowacp przez 7 dni.

http://www.mpcforum.pl/topic/497368-tutbmw-e46-code-7days/

Tutaj podwojny rep i gotowka raczej sie przyda jak bedziesz dobijac do 40lvl'a

http://www.mpcforum.pl/topic/497466-tutpodwojna-gotowka-oraz-reputacja/

Kumpel na tym posuwał dosyć sporo, i z 38-40 lvl wbijał w jeden dzień, także jak masz tyle kasy i nie wiesz co kupić, a mało z t2 aut jest naprawde godnych tylu tysiecy, to kup BMW e30.

A no i jezeli nie chce ci sie tyle czekac, slyszalem od bardzo wielu graczy ze Audi r8 jest bardzo dobrym autem, jest od 30 poziomu i kosztuje 600tysiecy, tylko jezeli dopiero zaczynasz gre w nfs i zabardzo nie wiesz jak prowadzic trudne do okielznania auta to polecam jednak BMW, Audi jezdza bardziej zaaw. gracze :)

lownfast

Opublikowano

Lotus Elise to Tier 2.

Szczerze? No nie wiem, moim zdaniem z T2 dobre auta to : BMW E30, BMW Z4 i Mazda rx7. Mam lotusa, jest dobry - tylko ze praktycznie go nie uzywam, poniewaz jezdze poscigi, a on sie kompletnie do nich nie nadaje. Ja osobiscie zrezygnowalem z mazdy i kupiłem BMW z4, o duzo lepsze prowadzenie itp. Tylko ze jak chcesz zeby bylo porzadne musisz wpakowac 200k+

Co do Lotusa - Lekki jak w cos przygrzejesz odlatuje do tylu. Dobre przyspieszenie. Nie nadaje sie na hamulec reczny ktorego lubie uzywac. Przy wpadnieciu wposlizg trudno z niego wybrnac bo zaraz auto kreci bączki. Jak już to kupić BMw e30 za boosty. [ Kup starter packa najlepiej do tego ] . Chyba ze masz dobre auto do poscigow a chcesz do wyscigow to kup lotusa, no coz zawiodlem sie na tym autku, bo na dobrych czesciach nawet 300 nie pojedzie, coz..

Jak nie wydajesz pieniedzy na boosty lub starter packi poprostu na twoim miejscu łoił bym do 40lvl i zbierał kase na BMW e30

Tutaj masz tutorial na KOD do BMW zeby je przetestowacp przez 7 dni.

http://www.mpcforum.pl/topic/497368-tutbmw-e46-code-7days/

Tutaj podwojny rep i gotowka raczej sie przyda jak bedziesz dobijac do 40lvl'a

http://www.mpcforum.pl/topic/497466-tutpodwojna-gotowka-oraz-reputacja/

Kumpel na tym posuwał dosyć sporo, i z 38-40 lvl wbijał w jeden dzień, także jak masz tyle kasy i nie wiesz co kupić, a mało z t2 aut jest naprawde godnych tylu tysiecy, to kup BMW e30.

A no i jezeli nie chce ci sie tyle czekac, slyszalem od bardzo wielu graczy ze Audi r8 jest bardzo dobrym autem, jest od 30 poziomu i kosztuje 600tysiecy, tylko jezeli dopiero zaczynasz gre w nfs i zabardzo nie wiesz jak prowadzic trudne do okielznania auta to polecam jednak BMW, Audi jezdza bardziej zaaw. gracze :)

do poscigów mam jeszcze exo X bodajze, nie pamietam wiem ze tego za boosty

evo*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...