Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]PP + LR Pistol na Solda!

Dexuic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym znać wasze zdanie na ten temat. Nigdzie się z czymś takim nie spotkałem, więc pomyślałem "hey, czemu nie". Tylko problem jest inny. Czy według was to nie było by zbyt "OverPower"? Teoretycznie Gunner z PP to też Overpower, zarówno w ofensywie jak i defensywie, nie mówiąc już o Mandosach z Uber Knifami i 5 PB (I PP). Komentujcie i udostępniajcie swoje przemyślenia.

Opublikowano

Takich ludzi to ja widziałem mnóstwo... chodzą tacy berserkerzy i myślą, że są pro, bo walą hitem za 50...

Jak umiesz grać i masz duże umiejętności celowania, to możesz spróbować powkurzać innych, lecz nie radzę podchodzić do krótkich starć, bo wtedy LP na niewiele się przyda, a sam PP też niedużo zrobi...

Opublikowano

Soldier z PP na wysokich lvl po prostu ssie.

Zgadzam się choć wiele osób sobie radzi ale nic nie zastąpi pistola LR dla soldiera

PP tylko dla gunnera albo comando

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

mam pp i tak 1 na 1 z bliska ciezko wycelowac jak ktos mysli, trzeba miec dobrego cela a z LR hmmmm bedzie ci czegos brakowalo ale jesli juz to na krotki dystans mozesz sprobowac pp nie jest drogi a LR zawsze sie przyda i powiem ci ze jak wytrenujesz cela i ogolnie sie przyzwyczaisz to mozesz byc w tym b.dobry

Opublikowano

mam pp i tak 1 na 1 z bliska ciezko wycelowac jak ktos mysli, trzeba miec dobrego cela a z LR hmmmm bedzie ci czegos brakowalo ale jesli juz to na krotki dystans mozesz sprobowac pp nie jest drogi a LR zawsze sie przyda i powiem ci ze jak wytrenujesz cela i ogolnie sie przyzwyczaisz to mozesz byc w tym b.dobry

Jak dla mnie to łatwiej wycelować w kogoś kto jest blisko.

Opublikowano

Ja na nowym kącie mam pp, kradzionego super lp i kradzione m16. Bardzo często korzystam z pp o pistoletu ;) bo sie fajnie gra, ale bez bs to nie masz co praktycznie grać :P :P

Opublikowano

moze i tak ale ja powiedzialem jak ktos mysli wiec chodzi mi o to ze porusza sie w lewo prawo itp

Dla mnie to niczego nie zmienia.

@up

Nie "kącie" tylko koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...