Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kilka pytań co do soldiera.

venturas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam kilka pytań, a więc liczę na odpowiedzi ;]

1.Jak rozdac skille? Obecnie mam 5/5 CM i 1/5 BS, w co teraz ładować na jakim lvlu?

2. Ze sponsorpay mogę uzbierać troszkę BF... i tu pytanko co kupić? Gram SR SMG i LR pistol + granacik ;], czy Smg może byc nie uber? A co z pistolem?

Z góry dzięki za odpowiedzi

Opublikowano

Soldier hmmm ja wszystko naładowałem w uleczanie, 1/5 BS , 1 palące się naboje, 1 do 6 zmysł , 1 do kupy granatów , no i teraz wale w full palące się naboje gdy mam medyka na maxa i wszystkie po 1 : D.

A co do broni to ja mam Uber szybką broń, i uber daleką , i szybkiego shota.

Ale radził bym raczej dodawać na fulla w granaty chyba tez się na nie przerzucę ; D.

Gng8i.png
Opublikowano

1. To zależy jaki masz lvl. Ja na 30 lvl gram 5 CM 5 BS 3 BB 2 GS 1 SS. Jest to bardzo uniwersalne, aczkolwiek bardzo dobre. Jak chcesz mogę ci podać rozkład HP z podziałem na lvl.

2. ymmm. SMG niekoniecznie ale Pistol tak. Te 3 pociski dają znać tym bardziej jak masz słabego aima. Stroi nie kupuj, mi np. wystarczy Dr.Pepper :D

Opublikowano

1. Ja proponowałbym 5/5CM 1/5BS i 1/5 BB lub GS .Po zrobieniu tego najlepiej dobij full BS a pózniej dobijaj BB lub GS albo dawaj 6 zmysł (nie pamietam nazwy angielskiej)

2. Proponuje Ci kupić uber/super bo mają dużo lepsze "osiągi" . Proponuje zapoznać się z tym tematem http://www.mpcforum.pl/topic/404405-info-statystyki-broni/

1321803775u359964.png

Created by Kondzio56

Opublikowano

2. 1BS

4. 2CM

6. 3CM

8. 4 CM

10. 5CM

12. 1BB

14. 1GS

16. 1SS

18. 2BS

20. 3BS

22. 4BS

24. 5BS

26. 2BB

28. 3BB

30. 2GS

Coś takiego.

Opublikowano

co do broni tez tak mam tommy super twyper (czy jakos tak) harry super hand cannon i granat SMG musi byc super poprostu musi

co do skili zawsze mialem tak

do 8 lvlu pakuj all w CM

next 1 BS

potem 1 w BB

nastenie 1 w 6th sence

potem wszystko w BS

na koniec w BB

granade spam nie radze bo ten 1 granat co masz robi w sumie tyle co ten spam

Opublikowano

Jak grasz tak to nawet , nawet lecz prze Sponsorka Gówno uzbierasz więc wyślij sobie za 30 zl przez Boku Sms , I kup Super Tomeczka , a jak Grasz Natio to Uber Rudolfa :P A co do skili do lv podaj bo tak to nic nie da sie zrobic ;p Jak masz przynajmiej 12 + lv to ma być medyk 3 . Bs 3 i potem do Zapalniczki .

1323684170-U451984.png
Opublikowano

Jak grasz tak to nawet , nawet lecz prze Sponsorka Gówno uzbierasz więc wyślij sobie za 30 zl przez Boku Sms , I kup Super Tomeczka , a jak Grasz Natio to Uber Rudolfa :P A co do skili do lv podaj bo tak to nic nie da sie zrobic ;p Jak masz przynajmiej 12 + lv to ma być medyk 3 . Bs 3 i potem do Zapalniczki .

Logicznie myśląc widać z pierwszego postu, że ma 12. Przez sp nie uzbiera ? Jak umie to uzbiera. Do lvl 20 nie potrzeba Ci uber/super lr pistola, smg no już wypadałoby mieć lepsze, aczkolwiek dla minimalistów wyznających free2play z 40 nabojami też się nada. SKille, każdy gra jak lubi, ja zawsze dawałem cm na 5, 3bs, 1 bb, potem maksowałem bs, 1 w 6th sense i potem bb. GS nigdy nie używałem, zdawał mi się zbędny przy dobrej drużynie.

Opublikowano

co do broni tez tak mam tommy super twyper (czy jakos tak) harry super hand cannon i granat SMG musi byc super poprostu musi

co do skili zawsze mialem tak

do 8 lvlu pakuj all w CM

next 1 BS

potem 1 w BB

nastenie 1 w 6th sence

potem wszystko w BS

na koniec w BB

granade spam nie radze bo ten 1 granat co masz robi w sumie tyle co ten spam

Cóż. 1 BS koniecznie na 2 lub 4 lvl. Czemu...

... to proste. Commandosi. Wyobraź sobie taką sytuacje. Grasz, grasz a tu z dupy ci wyskakuje mando z Super/Uber Knifem. I co? Bez BS i szybkiej reakcji = Dead. A tak walisz mu BS i leci, a frag dla nas.

Opublikowano

chyba jakis post mi sie skasowal nie wazne

a jezeli chodzi o wypowiedz up to powiem tak caly czas gralem w nationalach i chcialem wymiatac z bs ale cos bylo nie tak z odrzutem i bylem troszeczke zniesmaczony potem zrobilem sobie soldiera u royals no i tam jest zabawa dalem 1 punkt w bs i dawal mniej wiecej ten sam efekt co w national na jakos tak 3 pkt wiec ten 1 punkt jest wystarczajacy zeby daleko odepchnac przeciwnika

ale nic nie mowie ze ktoras frakcja ma gorszy dmg albo cos bo teoretycznie tak nie jest ale widzialem filmiki na ktorych jest pokazane ze inni gracze tez odczuwaja ta roznice

Opublikowano

Cóż. 1 BS koniecznie na 2 lub 4 lvl. Czemu...

... to proste. Commandosi. Wyobraź sobie taką sytuacje. Grasz, grasz a tu z dupy ci wyskakuje mando z Super/Uber Knifem. I co? Bez BS i szybkiej reakcji = Dead. A tak walisz mu BS i leci, a frag dla nas.

Nie jest w cale konieczne, na tych lvl nikt no prawie nikt nie operuje broniami super/uber, więc zanim mando zdąży zabrać Ci hp ze zwykłego noża spokojnie go zabijesz. Tym bardziej, iż większość mando na tym poziomie ładuje punkty w Stalth, nie w Elixir przez co nie mają dodatkowego hp.

@Bio

Zwykłe placebo, nic więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...