Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

F#!&#!G laptop.

Miley8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od dwóch tygodni mam problemy z lapkiem. Za każdym razem, gdy go włączam uruchamia się około 20 procesów według mnie całkowicie bezużyteczne. W dodatku dysk C sam się zapełnia, internet czasami szwankuje. Mogę zrobić ss z menedżera zad, nie wiem jakieś logi. Co do tych procesów - mniej więcej godzinkę po uruchomieniu uruchamia się msiexec.exe (już drugi, ten pierwszy zaraz po uruchomieniu, ale zabiera 3 mega procka) który ciągnie ponad 1gb i 100% cpu. Najbardziej mnie wkurwia ;/ gram w bf'a, a tu nagle sie minimalizuje i komp zaczyna klatkować...

Zapomniałem dodać, że mam WINDOWS 7 Home Edition.

Może za chwilkę jeszcze coś napiszę, na razie nie mam zbytnio czasu.

Thanks z góry za pomoc :)

Yo!

Opublikowano

to zainstaluj sam windows bez dodatkowych programów do laptopa

jakie to procesy według ciebie są tak strasznie niepotrzebne by działał system ? jak masz z nimi problem po prostu je sobie wyłącz, w końcu to twój system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Na razie chce się obejść bez tego.

No tak, wyłączę i po restarcie od nowa będą, albo włączą się za parę chwil...

Yo!

Opublikowano

Wszystko to robiłem, muszę zaglądać do menedżera co pół godziny żeby zamykać, czyściłem cc, defragmentowałem dwoma programami.

Yo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...