Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dziwne "zjawisko" hacków

Generał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pewien problem.Mianowicie gdy włączam hacka,odpalam WR,albo hack włącza się (succefuly injected) ale WR się nie włącza,albo próbuje się połączyć z WR.exe,ale gra już jest włączona, a hack ciągle się łączy i tak na zawsze.Mam Windows XP Professional ,Service Pack 3 , 32-bit.Próbowałem różnych hacków(z nearon injector i innych) i każdy z nich ma jakiś problem.Rzadko zdarza się ,że "failed to inject".Proszę o pomoc!

beztytuunjmr.png

"W otwartej walce musielibyśmy przegrać,doskonale to wiemy.Właśnie dlatego kryjemy się w cieniu i atakujemy szybko,z zaskoczenia,zabijając wrogów zanim zdołają dobyć broni."

Opublikowano

Zainstaluj Net. Framework 4.0

Wyłącz antyvirusa i zaporę systemową.

WR i injector uruchamiaj jako administrator.

Jak to zrobisz powinno działać : )

@2Down

Każdy windows ma zaporę systemową ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Stary cheat? I nigdy nie możesz podpiąć haxa do WR.exe podczas włączonego procesu WR.exe ;D

Zawsze najpierw włączasz inector potem WR'a. Jak masz viste lub win 7 to musisz mieć prawa admina.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Epean:

Zainstalowałem 4.0 i nie pomogło.

Nie mam antywirusa i mam wyłączoną zaporę...

Mam tylko jedno konto i jestem administratorem...

HackerX:

Chyba źle zrozumiałeś mojego posta: przecież wiem,że w pierwszej kolejności włącza się injectora,jednak po tym jak warrock nie włączy się przy próbie "wstrzykania" dll'a hacka do Warrocka,proces nadal istnieje,ale zżera bardzo mało ram.Nearon go nie wykrywa, a inne injectory wykrywają.Więc wyłączam ten błędny proces,i próbuję na nowo,no cóż...Nie działa.I w 1 poście napisałem,że mam Windows XP Professional

beztytuunjmr.png

"W otwartej walce musielibyśmy przegrać,doskonale to wiemy.Właśnie dlatego kryjemy się w cieniu i atakujemy szybko,z zaskoczenia,zabijając wrogów zanim zdołają dobyć broni."

Opublikowano

może zmień injonecta czy jakoś tak bo ja też tak miałem :D ściągnij jakiegoś hacka z typu "GraFix v2.6.exe" podam ci str: http://www.mpcforum.pl/topic/498003-undetectedmpc-051211r-grafixpl-v27-vip-funkcje-zapraszam-naprawione-party-program/ z tąd sciągnij hacka i odpal go :). albo weź Kopiuj tego injonekta z tego folderu i klej do twojego i usuń starego

Mam nadzieję że wytłumaczyłem :D

Opublikowano

Mam ten sam problem ale u mnie jest Party Program Detected,Wyprobowalem sporo hackow zaden nie pomogl jedyny jaki dziala to Sirosix 11.6 i to na nim tylko chamsy dzialaja do tej pory dzialal hack od adrenaliny dzis Pierwszy crash po 5 min gry po raz 6 nie wiem co robic chcial bym ci pomoc ale nie wiem jak

abstrakcjawiecacywzorci.jpg
Opublikowano

Epean:

Eee...chodzi o to że mam wyłączoną.Już poprawiam posta...

GraFixPL:

Używam dużo hacków,najnowszych,a autorzy ciągle dodają fixy do "party program detected".Najwięcej używam z forum epv...eee...0 reklam...

TenJedynyxX:

Hmmm...spróbuję z tym injectorem,bo raczej hacka bez weapon bindera(znalazłem jednego całkowicie bez crash'y) nie użyję...Za chwilę zedytuję post z winikiem próby.

XxVoJoxXD:(co za nazwy tu macie...)

Załóż nowy temat,a nie spamuj w moim...

UWAGA!!!

Injector odpalił 1/3 moich hacków,przez co może rzeczywiście się nada...Jednak 1/3 to mała suma...Prosiłbym o więcej porad itd.

beztytuunjmr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...