Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trybunał - jak funkcjonuje?

Wraaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to miejsce w którym ludzie sprawdzają raporty i głosują . Za każde jedno zgłoszenie dostajesz 5 IP

Opublikowano

Forum zgłaszasz reszta to sprawdza głosują i podejmują decyzje . + to że dostają za to 5 IP za 1 temat xD

Opublikowano

Jeżeli wolisz siedzieć na forum zamiast grać to pewnie .W trybunale dostają multum tematów i za każdy wyjaśniony temat w którym głosujesz dostajesz 5 PZ. Musisz mieć 30 lvl i wysłać zgłoszenie do trybunału że chcesz dołączyć. Ogólnie PZ jest tak wyliczone żeby wychodziło równo kasy za granie jak i osądzanie w trybunale . Za jakieś 45 min na trybunale zarobisz 150 PZ.

@Down

Tak jak pisałem to zależy od tego czy wolisz grać czy siedzieć na forum. Dostajesz tyle samo kasy co za 1 grę która trwa zawsze ok . 45 min (jak na 30 lvl)

Opublikowano

Nie dostaje sie za każdy report, tylko za te co beda zatwierdzone pozytywnie, ogolnie opcja dobra gdy nie masz czasu na granie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Gość Menesterowy
Opublikowano

A czy to ma kusić?

Trybunał działa po to, aby support wyrabiał tyle tysięcy graczy.

Powinniście za to nawet nie żądać żadnej nagrody, bo to praca wolontariusza.

Opublikowano

Ehh niestety, często podejmują zbyt pochopne decyzje i często mylne, ale cóż człowiek jest tylko człowiekiem... Ehh często byłem ofiarą trybunału :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zgadzam sie, wiekszosc klika punish nic nie czytajac i sie cieszy, ze dostanie ip ;/

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

W trybunale chodzi wyłącznie o to by doświadczeni gracze (gdyż Riot myśli, że każdy kto ma 30lvl jest expertem) wyraził swoje zdanie na temat danej sprawy. I Dami3345 nie są to sprawy raportów na forum, tylko w grze. Raporty na forum są olewane. Po to jest opcja "zgłoś gracza" by go zreportować, a nie lecieć na forum i płakać, że on przeklina bądź feeduje. To wielkie wynagrodzenie o wysokości 5IP dostaje się za każdy głoś zgodny z poźniejszą decyzją Riotu. Nie jest to coś wstylu sądu, tylko raczej "powiedz co o tym myślisz". I te głosy mają pomóc Riot'owi w podjęciu decyzji, a nie podjąć ją za nich.

Opublikowano

Bawiłem się tym jakieś 2 tyg. ale nie jest to oplacalne.. za mało ip się dostaje..

Wg. mnie to na forum powinno się składać podanie o możność dołączenia do tego "wolontariatu".. i tylko oni mieliby predyspozycje do działania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...