Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM][MOD][1.0.0] Jak zainstalowac technicpack?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ile sie nie myle Tworcy Technicpacka zrobili instalator, na pewno pobierale go z technicpack.net

Jak by co to wypakowywujesz to co pobierzez i wlaczasz Technic_Installer.jar jak nie dziala to PPM i otworz za pomza i java...

Opublikowano

O ile sie nie myle Tworcy Technicpacka zrobili instalator, na pewno pobierale go z technicpack.net

Jak by co to wypakowywujesz to co pobierzez i wlaczasz Technic_Installer.jar jak nie dziala to PPM i otworz za pomza i java...

Wlasnie jak tak robie pojawia mi sie na sekunde logo mojang poczym znika i pojawia sie black screen
mca.png
Opublikowano

Panowie:

Po pierwsze ten mod działa tylko na 1.8.1 Minecraft :)

Po drugie jeśli chcesz bawić się w ten mod potrzebujesz minecraft version changer :)

Black Lagoon <3

balalaika.png

Miłośnik Anime...

Opublikowano

Panowie:

Po pierwsze ten mod działa tylko na 1.8.1 Minecraft :)

Po drugie jeśli chcesz bawić się w ten mod potrzebujesz minecraft version changer :)

Jest już wersja na 1.0, więc po co to piszesz? Trochę tam jest pozmieniane jedynie. Mi działa w ten sposób: Force Update, wchodzisz do minecraft, generujesz mapę, wychodzisz, instalujesz TechnicPacka tą instalką i powinno działać. Ja po tym nie mam blackscreena. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...